προορισμός…γεύση!

Πανακότα με γιαούρτι και σιρόπι κόκκινων φρούτων

Πανακότα με γιαούρτι και σιρόπι κόκκινων φρούτων

4 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 25 λεπ Rest Time 6 ώρα Total Time 6 ώρες 25 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 6 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

Εύκολο και δροσερό γλυκάκι για όλες τις εποχές.

Υλικά

Για το σιρόπι

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Μουλιάζω τα φύλλα της ζελατίνης στο γάλα. Χαράζω κατά μήκος το μπαστουνάκι βανίλιας, ξύνω τα μαύρα σποράκια με ένα μαχαιράκι.

  2. Βάζω την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτω τα σποράκια και τα μπαστουνάκια της βανίλιας. Βάζω την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά να πάρει μια βράση. Στραγγίζω τα φύλλα ζελατίνης και τα ρίχνω στην κρέμα γάλακτος μαζί με το γάλα που είχα τη ζελατίνη. Ανακατεύω καλά, αποσύρω από τη φωτιά και προσθέτω το γιαούρτι και τα ξύσματα πορτοκαλιού και λεμονιού.

  3. Αφαιρώ τα μπαστουνάκια της βανίλιας και ρίχνω το μείγμα σε μια φόρμα ή το μοιράζω σε ατομικά φορμάκια.
    Αφήνω την πανακότα για 6 ώρες τουλάχιστον στο ψυγείο για να πήξει.

  4. Για να ξεφορμάρω εύκολα, βουτάω τη φόρμα σε ζεστό νερό για 1 λεπτό. Συνοδεύω την πανακότα με σιρόπι κόκκινων φρούτων.

Keywords: πανακοτα γιαουρτι σιροπι κοκκινων φρουτων

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. madelainecota32

    ❤️ ❤️ ❤️

  1. madelainecota32

    ❤️ ❤️ ❤️