προορισμός…γεύση!

Το ρυζόγαλο είναι από τα επιδόρπια που θεωρώ μεγαλειώδη μέσα στην απλότητά τους. Λίγα υλικά αλλά εξαιρετικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε το με φρούτα της εποχής, αλλά και κάποιο ξηρό καρπό που αγαπάτε.

ρυζογαλο με ροδι & μανταρινι

ρυζογαλο με ροδι & μανταρινι

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 5 λεπ Cook Time 20 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 26 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

Το ρυζόγαλο είναι από τα επιδόρπια που θεωρώ μεγαλειώδη μέσα στην απλότητά τους. Λίγα υλικά αλλά εξαιρετικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε το με φρούτα της εποχής, αλλά και κάποιο ξηρό καρπό που αγαπάτε.

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

*Βάζω σε μια κατσαρόλα, 3 μανταρίνια,150 γρ. ακατέργαστη ζάχαρη

και 200 ml νερό

  1. και τα βράζω για 10 λεπτά (από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο βρασμός) μέχρι να γλασαριστούν και να δέσει το σιρόπι. Αποσύρω από τη φωτιά και αφήνω τα μανταρίνια να κρυώσουν μέσα στο σιρόπι τους.
    blank
Keywords: ρυζογαλο ροδι μανταρινι

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Wow, this amazing!

  1. Alexandra

    Wow, this amazing!