προορισμός…γεύση!

\n

\n

Πολύ χορταστική σαλάτα με δυνατά αρώματα και γεύση. Τα ψητά ρεβίθια μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα απολαμβάνετε σαν σνακ μαζί με το ποτάκι σας.

ρεβιθοσαλάτα με φινόκιο πορτοκάλι

Ρεβυθοσαλάτα με φινόκιο και πορτοκάλι

5 from 1 vote
1 Add to Favorites
Prep Time 10 λεπ Cook Time 25 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 36 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

Πολύ χορταστική ρεβιθοσαλάτα με δυνατά αρώματα και γεύση. Τα ψητά ρεβίθια μπορείτε να τα φτιάξετε και να τα απολαμβάνετε σαν σνακ μαζί με το ποτάκι σας.

Υλικά

Για το ντρέσινγκ

Για τα ψητά ρεβίθια

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για το ντρέσινγκ:

  1. Βάζω στο μούλτι 2 κουταλιές από τα βρασμένα ρεβίθια, το χυμό πορτοκαλιού, τη μουστάρδα αλάτι και πιπέρι και τα πολτοποιώ. Προσθέτω το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά, ανακατεύω και αφήνω στην άκρη.
    blank

Για τα ψητά ρεβίθια:

  1. Σε ένα ταψάκι βάζω 3 κουταλιές από τα βρασμένα ρεβίθια και πασπαλίζω με τα μπαχαρικά και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ραντίζω με το ελαιόλαδο και τα ψήνω για 20 λεπτά στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
    blank

Για τη σαλάτα:

  1. Σε μια σαλατιέρα βάζω την βαλεριάνα, τα κρύα ρεβίθια, τα ντοματίνια, το φινόκιο, το πορτοκάλι και το αβοκάντο. Αλατοπιπερώνω και ραντίζω με το μισό ντρέσινγκ. Βάζω τη ρεβιθοσαλάτα σε μια μεγάλη πιατέλα, σκορπίζω τα ψημένα ρεβίθια και ραντίζω με το υπόλοιπο ντρέσινγκ. Σερβίρω αμέσως.
    blank
Keywords: ρεβιθοστα φινοκιο πορτοκαλι

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Mouth-watering

  1. manyrone

    Mouth-watering