προορισμός…γεύση!

Η εταιρία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας με την επωνυμία «Ζυμαρικά Ψαχνών», ως μια μικρή προσωπική βιοτεχνία με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, ακολουθώντας πιστά τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα αγνά υλικά, με τον τρόπο των πεπειραμένων νοικοκυρών.
To 1990, ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων ζύμης. Σφολιάτα, ζύμη κουρού, κανταΐφι αλλά και φύλλο κρούστας, χωριάτικο, Βηρυτού… έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να με εντυπωσιάζουν με την σταθερότητα των προϊόντων τους αλλά και την συνέπεια στην ποιότητα. Οι συνταγές τους, παραδοσιακές με αγνά υλικά αλλά και τρόπο παραγωγής βασισμένο στις πεπειραμένες νοικοκυρές.
Συνεχίζοντας να με εκπλήσσει ευχάριστα, παρουσίασε ένα πρωτοποριακό για την ελληνική αγορά προϊόν την Φρέσκια Σφολιάτα Βουτύρου.
Είναι η πρώτη σφολιάτα στην ελληνική αγορά με 100% βούτυρο και έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνίδας νοικοκυράς για γλυκές και αλμυρές δημιουργίες με αφράτη και μυρωδάτη ζύμη σφολιάτας. Τα τραγανά φύλλα σφολιάτας βουτύρου δίνουν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα που θες να δοκιμάσεις ξανά και ξανά.
Η φρέσκια Σφολιάτα Βουτύρου έχει ήδη τοποθετηθεί στα ψυγεία των μεγάλων καταστημάτων και διατίθεται μόνο μέσα από τα ψυγεία συντήρησης για να μπορούν άμεσα οι νοικοκυρές να την χρησιμοποιήσουν στις γευστικές αναζητήσεις τους.
Δοκιμάστε την!!!

1 Comment

  1. Flavorful

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *