προορισμός…γεύση!

Ένας προορισμός με υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις, στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Ο ιδανικός προορισμός για μια πολυτελή εμπειρία διακοπών, το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην παραλία σε μια πανέμορφη τοποθεσία στη βόρεια πλευρά της Κρήτης με περισσότερα από 40.000μ2 γραφικών ακτών να το περιτριγυρίζουν.
Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο συστήνει απαράμιλλα επίπεδα πολυτέλειας και φιλοξενίας με 5 αστέρων παροχές, ενώ στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ιδιωτικές πισίνες σε πολλές από τις σουίτες του, τρία εστιατόρια, μια πανέμορφη παραλία με λευκή άμμο καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ευεξίας και spa.
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα προτάσεων διαμονής με 112 πολυτελείς σουίτες και βίλες, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη.
Από την Aqua Marine σουίτα, η οποία βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα και αποτελεί το ιδανικό “καταφύγιο” για ζευγάρια με ιδιωτικό εξωτερικό, θερμαινόμενο υδρομασάζ και ιδιωτικό γυμναστήριο, μέχρι την Presidential Villa, η οποία εκτείνεται σε δύο ορόφους, αποτελείται από τρία δίκλινα υπνοδωμάτια, διαθέτει καμπίνα SweetSauna και προσφέρει exclusive παροχές όπως ιδιωτικούς chefs και υπηρεσίες μπάτλερ κατόπιν αιτήματος.
Όσοι αναζητούν την απόλυτη απόδραση θα τη βρουν στη Grand Royal Villa η οποία εκτείνεται σε 673 τ.μ. και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τη μέγιστη πολυτέλεια.
Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι ενήλικες και ένα παιδί σε τρία δίκλινα υπνοδωμάτια και διαθέτει εντυπωσιακή ιδιωτική πισίνα, ευρύχωρα μπαλκόνια και χώρο ψυχαγωγίας. Στα δυνατά της χαρτιά συγκαταλέγονται επίσης το υπερσύγχρονο SweetSpa που δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ιδιωτική εμπειρία spa χωρίς να χρειάζεται να αφήσουν στιγμή την άνεση της βίλας τους αλλά και οι εξατομικευμένες υπηρεσίες μπάτλερ εφόσον το θελήσουν.
Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το 110 τ.μ., πλήρως εξοπλισμένο Man Cave, ένας υπόγειος χώρος ιδανικός για οικογενειακή διασκέδαση. Ανάμεσα στις ανέσεις που παρέχονται συγκαταλέγονται το home cinema, μπιλιάρδο, ηλεκτρονικά παιχνίδια, ένα ρετρό juke box του 1950, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτικός chef και butler και εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Nana Princess, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν πλήθος δραστηριοτήτων, από το να χαλαρώσουν σε μια από τις πισίνες υπερχείλισης με θαλασσινό νερό ή στην εκπληκτική παραλία, μέχρι να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή κάνοντας ιππασία ή ποδήλατο, αλλά και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις καταδύσεις ή το paddle.
Ο καθένας θα βρει εδώ αυτό που του ταιριάζει. Όσοι προτιμούν τις εμπειρίες αναζωογόνησης δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το Royal Wellness Spa και να ζήσουν ασυναγώνιστες στιγμές ευεξίας.
Εκεί, μπορούν να απολαύσουν το χαμάμ καθώς και να επιλέξουν μεταξύ των εξαιρετικών θεραπειών Spa που παρέχονται. Οι μικροί επισκέπτες θα ζήσουν επίσης μοναδικές στιγμές, καθώς το ξενοδοχείο διοργανώνει μίνι ποδόσφαιρο, beach volleyball, μαθήματα τέχνης και παιδικά shows εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει μια δραστηριότητα για όλους.
Στα εστιατόρια του Nana Princess οι επισκέπτες θα γευτούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις από τοπικά κρητικά και διεθνή πιάτα, μέχρι à la carte επιλογές με φρέσκο ψάρι και sushi ή κρέας και ζυμαρικά.
Την ίδια στιγμή, οι λάτρεις του κρασιού θα ενθουσιαστούν από τις προτάσεις του sommelier, ο οποίος θα τους βοηθήσει να επιλέξουν τον ιδανικό συνδυασμό για το γεύμα τους.
Όλη η ομάδα του Nana Princess δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να εξασφαλίσει ότι κάθε επισκέπτης αντιμετωπίζεται με ξεχωριστή φροντίδα και βιώνει μια αξέχαστη εμπειρία.
Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ξενοδοχείου και τις πολυτελείς παροχές, υπόσχεται στους επισκέπτες μια πραγματικά VIP διαμονή διασφαλίζοντας ότι το Nana Princess θα γίνει σημείο αναφοράς μεταξύ των απαιτητικών ταξιδιωτών για τα επόμενα χρόνια.
Επισκεφθείτε το www.nanaprincess.gr ή καλέστε στο +30-2897026900.

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *