προορισμός…γεύση!

Γεύσεις από Ελλάδα «ταξιδεύουν» στο Μονακό στις 13, 14 & 15 Ιουνίου 2019.
Ο διάσημος Chef Alain Ducasse για πρώτη φορά καλεί γυναίκα chef για να μαγειρέψει στο νέο του εστιατόριο ÔMER. Η Πρέσβειρα της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και διακεκριμένη chef από τον θεσμό γαστρονομίας Gault & Millau της Γαλλίας, Ντίνα Νικολάου, θα επιχειρήσει μέσα από τις δημιουργίες της να δώσει ελληνικό χρώμα και διάσταση σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα εστιατόρια του Μονακό.
Η Ντίνα ποτέ δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει τις δύο αγαπημένες της πόλης, το Παρίσι και την Αθήνα και έτσι αποφάσισε να ταξιδεύει διαρκώς παρουσιάζοντας το αληθινό Ελληνικό φαγητό στο εστιατόριό της, Evi Evane, το οποίο ο οδηγός Gilles Pudlowski το ανέδειξε το 2017 ως το «καλύτερο διεθνές εστιατόριο στο Παρίσι». Στόχος της είναι να παρουσιάσει τα προϊόντα της χώρας μας, αλλά και να τα αναδείξει μέσα από μοναδικές και ευφάνταστες συνταγές.
Από τις 13 έως και τις 15 Ιουνίου 2019, ο Patrick Laine (chef στο ÔMER) καλωσορίζει την σεφ στις κουζίνες του, από τις όποιες και θα προσφέρει δύο μενού έξω από τα συνηθισμένα πιάτα του ÔMER: ένα μενού με μεζέδες και ένα μενού για βραδινό γεύμα.
Όσοι έχουν την τύχη να παρευρεθούν, θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία δοκιμάζοντας τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα στο ναυτικό περιβάλλον της τραπεζαρίας του ÔMER, το οποίο πρόσφατα αποκαλύφθηκε στο νέο ανακαινισμένο χώρο του Hôtel de Paris Monte-Carlo.
Το βραδινό μενού υπόσχεται ένα απολαυστικό ταξίδι στην Μεσόγειο με πιάτα γεμάτα από ελληνικές γεύσεις & ελληνική Γη όπως: η «Φάβα με κορινθιακή σταφίδα», το «Χταπόδι με κρητικό θυμαρίσιο μέλι και φρέσκο ​​θυμάρι» κ.α.
Η γαστρονομική προσέγγιση της Ντίνας  Νικόλαου είναι πολύ κοντά με τη φιλοσοφία του εστιατορίου ÔMER, που έχει ως στόχο του το καλό φαγητό βασισμένο σε απλά υλικά και στην ποιοτική φιλοξενία…

INFO
• Δείπνο από τις 19:30 έως τις 22:00 στις 13 Ιουνίου 2019.
• Μεσημεριανό από τις 12:00 έως τις 14:30 και δείπνο από τις 19:30 έως τις 22:00 στις 14 και 15 Ιουνίου 2019

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *