προορισμός…γεύση!

Το πρώτο βιολογικό φεστιβάλ στην Αθήνα είναι γεγονός και δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρόν η Bee Naturalles.
Η Bee Naturalles είναι μία σπουδαία Ελληνική εταιρεία που παρέχει βρώσιμα και καλλυντικά προϊόντα, προσφέροντας φυσικές / βιολογικές λύσεις που εσωκλείουν τη θεραπευτική δύναμη και τη σοφία της φύσης και της μέλισσας.
Όλα ξεκινήσαν μόλις ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, ο Γιώργος Αθανασιάδης και η Χαρά Μαγγανά, στις θετικές επιστήμες, την περιβαλλοντολογία και την τέχνη αποφάσισαν να αφήσουν την πόλη και να εγκατασταθούν στην Εύβοια. Πάντα τους άρεσε η πλούσια φύση και βιοποικιλότητά της. Θέλησαν με αυτό το τρόπο να είναι σε άμεση επαφή μαζί με τη φύση και να ανακαλύψουν έτσι τα βιωματικά μυστικά της.
Εκεί στήσανε το εργαστήριο τους και συνδυάζοντας την παράδοση με την επιστήμη καταφέρανε με τον ηπιότερο τρόπο να κάνουν πράξη το μήνυμα ‘enclosing nature’, το οποίο συνοδεύει τη Bee Naturalles από την ίδρυσή της, το 2013.
Κατάφεραν να δημιουργήσουν μία σειρά προϊόντων με 100% φυσική σύνθεση που εσωκλείει την ευεργετική και θεραπευτική δύναμη της φύσης.
Τα προϊόντα τους αποτελούν μείγματα ανεπεξέργαστων φυσικών πρώτων υλών, όπως βιολογικά προϊόντα μέλισσας, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια, μόνο με φυσικά συντηρητικά. Την παραγωγή την «υπαγορεύει» η φύση, σύμφωνα με τους δικούς της ρυθμούς και εποχικές εναλλαγές.
Σκοπός τους είναι να μυήσουνε με τα προϊόντα της Bee Naturalles όλο και περισσότερους ανθρώπους σε ένα φυσικό τρόπο ζωής και στην καλλιέργεια μίας σχέσης σεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης με τη φύση.
Τα βιολογικά προϊόντα μέλισσας της Bee Naturalles έχουν διακριθεί για τη γνησιότητα, την εξαιρετική ποιότητα και τη μοναδική τους γεύση σε διεθνείς διαγωνισμούς λαμβάνοντας υψηλότατες διακρίσεις, όπως χρυσά μετάλλια στο διεθνή διαγωνισμό για τα βιολογικά μέλια Biolmiel (4ο καλύτερο βιολογικό μέλι για το 2018), χρυσά αστέρια στα περίφημα Όσκαρ της γεύσης Great Taste Awards, καθώς και το Gold Specialist Award της Gourmet Exhibition.
Λοιπόν τι λέτε;;; μια δοκιμή θα σας πείσει! βρείτε τα όλα στο www.beenaturalles.com

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *