προορισμός…γεύση!

Ζωμός κρέατος

Ζωμός κρέατος

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 15 λεπ Cook Time 1 ώρα Rest Time 2 ώρα Total Time 3 ώρες 15 λεπτά.

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Ρίχνω όλα τα υλικά σε µια μεγάλη κατσαρόλα και τα βράζω για περίπου 1 ώρα.

  2. Σουρώνω το ζωµό και τον αφήνω στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον, ώστε να παγώσει στην επιφάνεια το λίπος, το οποίο θα αφαιρέσω µετά με ένα κουτάλι.

  3. Τον χρησιμοποιώ αμέσως στη συνταγή μου ή τον φυλάω στην κατάψυξη, για αρκετούς μήνες, μοιρασμένο σε νάιλον σακουλάκια, καλά δεμένα ή σε πλαστικά ταπεράκια.

Keywords: ζωμος κρεατοσ

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Supreme

  1. vpapakir_s3u92yp9

    Supreme