προορισμός…γεύση!

Prep Time 15 λεπ Cook Time 20 λεπ Total Time 35 λεπτά. Δυσκολία: Για αρχάριους Servings: 12 Best Season: Για όλες τις εποχές

Υλικά

Για τα cupcakes

Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Boυτυρώνω ελαφρά το ειδικό ταψάκι για cupcakes και τοποθετώ σε κάθε θήκη από μια χάρτινη φόρμα. Προθερμαίνω το φούρνο στους 180°C.

  2. Λιώνω τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτω το βούτυρο. Ανακατεύω μέχρι να ενωθούν καλά όλα τα υλικά.

  3. Στον κάδο του μίξερ ρίχνω τα αυγά τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάω καλά μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Σταματάω το μίξερ και προσθέτω το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύω με μια μαρίζ μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως στο μίγμα των αυγών. Προσθέτω τη σοκολάτα σιγά σιγά και συνεχίζω το ανακάτεμα με απαλές κινήσεις μέχρι να δημιουργήσω ένα σοκολατένιο μίγμα.

  4. Τοποθετώ σε κάθε χάρτινη θήκη από μια ολόκληρη, πλυμένη φράουλα και γεμίζω με το σοκολατένιο μείγμα. Ψήνω για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C. Βγάζω τα cupcakes και τα αφήνω να σταθούν για 10 λεπτά. Τα ξεφορμάρω και τα αφήνω σε σχάρα να κρυώσουν καλά.

  5. Βάζω σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και την ζεσταίνω καλά. Βάζω σε ένα μπολ την σπασμένη σοκολάτα και το βούτυρο και ρίχνω την καυτή κρέμα γάλακτος. Αφήνω να σταθεί για 1 λεπτό και ανακατεύω μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Την αφήνω λίγο να κρυώσει.

  6. Πιάνω ένα κρύο cupcake και το «βουτάω» μέσα στην σάλτσα σοκολάτας. Κόβω τις υπόλοιπες φράουλες στα τέσσερα και τις μοιράζω στα cupcakes. Σερβίρω αμέσως.

Keywords: brownies cupcakes γεμιστα φραουλες

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. sophiemcbeath4

    Wow, this amazing!

  1. sophiemcbeath4

    Wow, this amazing!