προορισμός…γεύση!

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Clap the Restaurant, του Χρήστου και της Δέσποινας Σοκόλη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Πέμπτη 11 Απριλίου, με πλήθος επωνύμων και γνωστών δημοσιογράφων, o Andrea Ragotis, ο Ρώσσος επιχειρηματίας και δημιουργός του 5στερου Miraggio Thermal Spa Resort μαζί με την σεφ Ντίνα Νικολάου, παρουσίασαν το μοναδικό γαστρονομικό project που ετοιμάζουν για το φετινό καλοκαίρι.

Ο δημιουργός του Miraggio, Andrea Ragotis.

Το Miraggio Thermal Spa Resort, που βρίσκεται στο ακρωτήρι Κάνιστρο, στο Παλιούρι της Κασσάνδρας Χαλκιδικής είναι ένας παραθαλάσσιος προορισμός αναψυχής και πολυτέλειας, που σε προκαλεί να αναζωογονηθείς, αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο.

Antrea Ragotis και Ντίνα Νικολάου, παρουσιάζουν το νέο project «Miraggio Brand Chef».

Όπως μας περιέγραψε η Marketing Director Ksenia Andreeva, το Miraggio απλώνεται αμφιθεατρικά σε μία έκταση 136 στρεμμάτων στην πλαγιά ενός λόφου, με τη δική του ιαματική θερμή πηγή και μπροστά σε μία παραλία 800 μέτρων.

Η Marketing Director του Miraggio, Ksenia Andreeva, παρουσιάζει τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα των Βαλκανίων, το οποίο μεταξύ άλλων διαθέτει συνολικά 300 δωμάτια, από τα οποία τα 250 είναι υπερπολυτελείς σουίτες, με τις 48 εξ αυτών να διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα!
Το πάρκο αναψυχής με την πανέμορφη παιδική χαρά, αλλά και τα γήπεδα άθληση, το Kids Planet, το αμφιθέατρο στο οποίο φιλοξενεί μεγάλες παραγωγές για 600 θεατές, στο οποίο έχουν δρομολογηθεί μοναδικά events, καλλιτεχνικές παραστάσεις, φεστιβάλ αλλά και παραστάσεις από το “Russian Ice Circus” .

Η ανταπόκριση του δημοσιογραφικού κόσμου ήταν τεράστια.

Mε το νέο project του ξενοδοχείου με το τίτλο «Miraggio Brand Chef», έχει ως κύριο στόχο την  προβολή και προώθηση της ελληνικής κουζίνας σε συνδυασμό πάντα με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της υψηλής γαστρονομίας.

Ντίνα Νικολάου, Ksenia Andreeva, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης.

Παρουσιάζοντάς μας το υπερπολυτελές συγκρότημα, ο κ. Ragotis, μας διηγήθηκε την πρώτη γνωριμία του με την σεφ και την ιδέα του να αναβαθμίσει γαστρονομικά τα 7 εστιατόρια του Miraggio: «Περπατούσα μια μέρα στο Παρίσι και βρέθηκα μπροστά από ένα εστιατόριο που λεγόταν «Ευοί-Ευάν». Εγώ αρχαία ελληνικά δεν ξέρω, δεν καταλάβαινα τι σημαίνει, αλλά μπήκα για να φάω γιατί μού άρεσε το περιβάλλον. Έφαγα τόσο καλά που θέλησα να συγχαρώ τον σεφ. Που προέκυψε γυναίκα και μάλιστα η Ντίνα Νικολάου. Έτσι ξεκίνησε η γνωριμία μας και έτσι αποφάσισα ότι αυτό το είδος φαγητού θέλω για το ξενοδοχείο μου. Φαγητό ελληνικό μαγειρεμένο με ελληνικά προϊόντα.»

Ντίνα Νικολάου, Μαρία Λεμονιά, Andrea Ragotis | Σαλίνα Γαβαλά, Πάνος Σταματόπουλος, Ντίνα Νικολάου, Andrea Ragotis.
Γιάννης Βίτσας, Κωνσταντίνος Φόλιας, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Nτίνα Νικολάου, Δημήτρης Δερμετζόγλου.
Ντίνα Νικολάου, Jean Marie Hoffmann (head chef της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα) | Ντίνα Νικολάου, Ειρήνη Νικολοπούλου.

H Nτίνα Νικολάου, διαθέτει μεγάλη γνώση των τοπικών προϊόντων της Χαλκιδικής, αφού επί 8 χρόνια, συμμετέχει στο KOUZINA, το κορυφαίο γαστρονομικό «φεστιβάλ» το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο, από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, και όπως δήλωσε: «Στόχος μου είναι να προσφέρω ελληνικό φαγητό και μοναδικά πιάτα σε διεθνείς πελάτες, προβάλλοντας την ελληνική κουζίνα όπου θα κυριαρχούν τα τοπικά προϊόντα. Φέτα Αρναίας, μέλι Σιθωνίας, ελιές Χαλκιδικής, μύδια Ολυμπιάδας… ακόμα και μαύρο χοίρο από το Αριστοτελικό βουνό. Έχοντας πολύτιμους συνεργάτες, τον σεφ Σταμάτη Ελευθερίου αλλά και τον pastry chef Άγγελο Πουκαμισά, το έμπειρο προσωπικό των εστιατορίων, οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν ιδιαίτερες γεύσεις της πατρίδας μας».

Μαριάντα Πιερίδη, Ντίνα Νικολάου, Δημήτρης Κατριβέσης (Executive Chef – Fuga Restaurant)
Μαρία Μπακοπούλου, Ντίνα Νικολάου, Ksenia Andreeva, Χρήστος Νέζος | Βασίλης Ανδριτσάνος, Φίλια Μητρομάρα, Ντίνα Νικολάου, Ksenia Andreeva, Χριστίνα Αλεξίου
Antrea Ragotis, Ντίνα Νικολάου, Θεόδουλος Παπαβασιλείου
Σάγια Τσαουσίδου, Ντίνα Νικολάου, Κατερίνα Μαρινάκη | Ντίνα Νικολάου, Νανά Δαρειώτη, Θάλεια Τσιχλάκη, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης.

 

Miraggio Thermal Spa Resort
Cronwell Hotels & Resorts

1 Comment

  1. Πολύ καλό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *