προορισμός…γεύση!

Η εταιρία ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1984 στα Ψαχνά Ευβοίας με την επωνυμία «Ζυμαρικά Ψαχνών», ως μια μικρή προσωπική βιοτεχνία με την παραγωγή παραδοσιακών ζυμαρικών, ακολουθώντας πιστά τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα αγνά υλικά, με τον τρόπο των πεπειραμένων νοικοκυρών.
To 1990, ασχολείται με την παραγωγή προϊόντων ζύμης. Σφολιάτα, ζύμη κουρού, κανταΐφι αλλά και φύλλο κρούστας, χωριάτικο, Βηρυτού… έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να με εντυπωσιάζουν με την σταθερότητα των προϊόντων τους αλλά και την συνέπεια στην ποιότητα. Οι συνταγές τους, παραδοσιακές με αγνά υλικά αλλά και τρόπο παραγωγής βασισμένο στις πεπειραμένες νοικοκυρές.
To 2018 με εντυπωσίασε με το το νέο προϊόν που λάνσαρε, βασισμένο στο αφράτο και με ιδιαίτερα λεπτή υφή, φύλλο καταΐφι. Ένα «νοσταλγικό» γλύκισμα που οι γιαγιάδες μας, γνώριζαν καλά και αγαπούσαν ιδιαίτερα. Το Κιουνεφέ της Ζύμης Ψαχνών είναι ένα τραγανό γλυκό με φύλλο καταϊφι, γεμισμένο με τυρί και βασισμένο σε παραδοσιακή ανατολίτικη συνταγή. Είναι ένα έτοιμο προϊόν προς ψήσιμο που σερβίρεται ζεστό, σιροπιάζεται με το σιρόπι που βρίσκεται στο εσωτερικό της συσκευασίας και απολαμβάνετε αυτό το νόστιμο γλυκό. Η συσκευασία αποτελείται από 2 τεμάχια Κιουνεφέ σε δικό τους ταψάκι που είναι κατάλληλα για ψήσιμο στο φούρνο.
Το Κιουνεφέ της Ζύμης Ψαχνών το έχω πάντα στην κατάψυξη. Πολλές φορές που χρειάζομαι να προετοιμάσω ένα δείπνο σε λίγο χρόνο και το γλυκό είναι απαραίτητο, με έχει βγάλει από την δύσκολη θέση. Είναι πεντανόστιμο, ελαφρύ και ευπαρουσίαστο για να κλείσει όμορφα το δείπνο. Το συνοδεύω με παγωτό καϊμάκι ή βανίλια αλλά και με φρέσκα, ψιλοκομμένα φρούτα.

1 Comment

  1. Exceptional!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *