προορισμός…γεύση!

Μοσχαράκι Στρογγανόφ

Μοσχαράκι Στρογγανόφ

5 from 1 vote
3 Add to Favorites
Prep Time 20 λεπ Cook Time 15 λεπ Total Time 35 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζω το ελαιόλαδο με το βούτυρο να ζεσταθούν καλά. Ρίχνω λίγες φέτες του κρέατος σε μονή στρώση και σοτάρω μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και από τις δύο πλευρές. Βγάζω την πρώτη δόση και συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο μέχρι να σοτάρω όλα τα φιλετάκια. Τα βγάζω σε ένα σκεύος και τα διατηρώ ζεστά.

  2. Χωρίς να καθαρίσω το τηγάνι ρίχνω το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σοτάρω για 6-7 λεπτά, ξύνοντας με ξύλινη κουτάλα για να ξεκολλήσουν τα καμμένα κομμάτια κρέατος. Προσθέτω το σκόρδο και μόλις μυρίσει ρίχνω τον πελτέ και την μουστάρδα.

  3. Επαναφέρω το κρέας στο τηγάνι, αλατοπιπερώνω και σβήνω με το κρασί. Μετά από 2 λεπτά προσθέτω το ζωμό κρέατος και αφήνω το φαγητό να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Τέλος, ρίχνω την κρέμα γάλακτος, ανακατεύω απαλά και αφήνω να μαγειρευτεί για 4-5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.

  4. Σερβίρω αμέσως με πουρέ πατάτας.

Keywords: μοσχαράκι στρογγανόφ

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Eve_nkld

    Yummy

  1. Eve_nkld

    Yummy