προορισμός…γεύση!

Μους από τυρί ανεβατό, με κονφί παντζαριών και μέλι

Μους από τυρί ανεβατό, με κονφί παντζαριών και μέλι

5 from 1 vote
0 Add to Favorites
Prep Time 30 λεπ Rest Time 3 ώρα Total Time 3 ώρες 30 λεπτά. Servings: 4

Υλικά

Για τη μους

Για το κονφί παντζαριών

Εκτέλεση

Video
Ανενεργό Ενεργό

Για τη μους

  1. Ρίχνω στον κάδο του μίξερ το τυρί ανεβατό, το μέλι, την κρέμα γάλακτος, το λευκό κρασί, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάω για 5 - 6 λεπτά, μέχρι να φτιάξω μια αφράτη και λεία μους. Τη μεταφέρω σε μπολ και τη βάζω στο ψυγείο για 2 - 3 ώρες, μέχρι να σφίξει.

Για το κονφί

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω το κόκκινο κρασί, τη ζάχαρη, το γλυκάνισο, τη ρίγανη και τα μπαστουνάκια παντζαριών και τα βράζω  σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά (από τη στιγμή που θα πάρουν βράση).

Για το σερβίρισμα

  1. Στραγγίζω τα μπαστουνάκια και τα μοιράζω σε 4 - 6 φαρδιά ποτήρια σαμπάνιας ή σε χαμηλά ποτήρια του ουίσκι. Στη συνέχεια τα γεμίζω με τη μους και σερβίρω.

Keywords: μους απο τυρι ανεβατο

User Reviews

5 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
1
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Alexandra

    Exceptional!

  1. Alexandra

    Exceptional!