destination taste!

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΟΥ

: 2
: 10 min
           
: 2 hr

Σούπερ γρήγορο μεζεδάκι που το συνοδεύω με ένα αρωματικό τσίπουρο ή ένα λευκό κρασί.

Υλικά
  • 150 γρ. (4 φέτες) μοσχαρίσιο μπούτι με πάπρικα, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • Για τη γέμιση
  • 350 γρ. μανούρι
  • 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2-3 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
Διαδικασία
  • Βήμα 1 Σε ένα μπολ αναμειγνύω τα υλικά της γέμισης εκτός της πιπεριάς και πιπερώνω.
  • Βήμα 2 Απλώνω τις φέτες του αλλαντικού τη κάθε μια ξεχωριστά πάνω σε πλαστική μεμβράνη. Μοιράζω στο κέντρο τους την κρέμα τυριού και τα μπαστουνάκια πιπεριάς. Τυλίγω τις φέτες σε ρολά μέσα στη πλαστική μεμβράνη. Βάζω τα ρολά στο ψυγείο για 1-2 ώρες να σφίξει η κρέμα. Την ώρα του σερβιρίσματος, βγάζω από το ψυγείο, αφαιρώ την πλαστική μεμβράνη και κόβω σε μεγάλα κομμάτια. Σερβίρω σε πιατέλα. Αν θέλω περιχύνω με λίγο επιπλέον, βαλσαμικό ξύδι.


Dina’s Daily RecipesΒασική ζύμη τάρτας

Dina’s Daily RecipesΤάρτα με λαχανικά σοτέ και ντοματίνια