προορισμός…γεύση!

Πριν ξεκινήσετε την προετοιμασία σας, βάλτε το μπολ της συσκευής παγωτού στην κατάψυξη για 24 ώρες. Όσο πιο κρύο θα είναι το μπολ τόσο καλύτερο θα είναι το παγωτό. Συνιστάται επίσης να διατηρείτε όλα τα υλικά στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα προϊόντα για ένα παγωτό με κόκκινα φρούτα, για παράδειγμα.

1 Comment

  1. Really good!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *