EUROPAIN 2018: Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Παγωτού και Σοκολάτας

Το πιο μεγάλο αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο στον κόσμο επιστρέφει στο Παρίσι από τo Σάββατο 3 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018. Μοναδική έκθεση στο είδος της, αφιερωμένη αποκλειστικά σε όλα τα επαγγέλματα του κλάδου της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, της παρασκευής παγωτού, σοκολάτας και ζαχαρωδών, η έκθεση Europain είναι η αδιαμφισβήτητη εκδήλωση για να ανακαλύψετε νέες τεχνογνωσίες στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ
Η Europain προσφέρει όλες τις λύσεις γύρω από την παραγωγή ψωμιού, γλυκών, παγωτού και σοκολάτας για έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κλάδο: εργαλεία και μηχανήματα παραγωγής, πρώτες ύλες, ζύμες, άλευρα και όλα τα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς.

EUROPAIN, ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
H Europain συγκεντρώνει όλους τους φορείς και τους επαγγελματίες του κλάδου, λειτουργώντας ως σημείο ανταλλαγής ιδεών και λύσεων. Βρείτε στο πρόγραμμα της Europain 2018 :
Forum Europain : Στο κέντρο του εκθεσιακού χώρου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το συνέδριο της Europain. 4 ημέρες ανταλλαγών μεταξύ εμπειρογνωμόνων και επιχειρηματιών, σε επίκαιρα θέματα των επαγγελμάτων του κλάδου – με τη μορφή διαλέξεων, συνεντεύξεων και συζητήσεων στρογγυλής τράπεζας, για τους επαγγελματίες ανά τον κόσμο.
Boutique εστιατόριο : ένας πραγματικός φούρνος – εστιατόριο. Ένας ευχάριστος χώρος εστίασης, εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας, θα υποδέχεται τους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν και να γευτούν όλα όσα έχει να προσφέρει η αρτοποιία.
Το εργαστήριο του Αρτοποιού (Labdu Boulanger): 4 μέρες συνεχών επιδείξεων, σε ένα υπερσύγχρονο φούρνο, από τις καλύτερες σχολές και τα μεγαλύτερα ονόματα της γαλλικής και διεθνούς αρτοποιίας θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν τεχνικές κινήσεις και δημιουργικές ιδέες. Το πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει για πρώτη φορά ξεναγήσεις, όπου οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν όλες τις τελευταίες καινοτομίες στο φούρνο του μέλλοντος.
Lab Intersuc (Κατάστημα και εργαστήριο): 4 μέρες επιδείξεων ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας, παγωτοποιίας από τους καλύτερους τεχνίτες της Γαλλίας (MOF), βραβευμένους ζαχαροπλάστες εστιατορίων ή καταστημάτων.

Νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της έκθεσης
Όλες οι καινοτομίες στην καρδιά της φετινής Europain: ανακαλύψτε τον οδηγό των καινοτόμων προϊόντων της έκθεσης καθώς και θεματικές ξεναγήσεις στην εφαρμογή Europain
Ψηφίστε
το αγαπημένο σας προϊόν, εξοπλισμό ή υπηρεσία μεταξύ των υποψηφίων για τα Europain Innovation Awards και αναδείξτε εσείς το νικητή!
Ανακαλύψτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές www.europain.com

Για να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ την κάρτα εισόδου σας για 4 ημέρες
εγγραφείτε στο www.europain.com με τον κωδικό
MMPRM

Η Europain, διεθνής έκθεση αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, παγωτοποιίας και σοκολατοποιίας είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που συνδυάζει τη γαλλική τεχνογνωσία με τις διεθνείς καινοτομίες στα προϊόντα, τους εξοπλισμούς και τις υπηρεσίες. Η έκθεση προτείνει στους επαγγελματίες, βιοτέχνες και βιομηχάνους όλες τις λύσεις που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες τους και στους νέους τρόπους « κατανάλωσης » στους τομείς της αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής-σοκολατοποιίας.
Όλη η επικαιρότητα της Europain στο ηλεκτρονικό pressroom : http://pressroom.sirhanetwork.com/europain

3 – 6 Φεβρουαρίου 2018 / Paris-Nord Villepinte / Γαλλία