προορισμός…γεύση!

Για να καθαρίσω γαύρο, κόβω τα κεφάλια και, με τον αντίχειρά μου, ανοίγω προσεκτικά το σώμα κάθε ψαριού κατά μήκος, από το κεφάλι προς την ουρά, τραβώντας με τον τρόπο αυτόν τη ραχοκοκαλιά και τα εντόσθια. Αν ο γαύρος είναι μικρός σε μέγεθος, αφαιρώ μονάχα τα εντόσθια και αφήνω άθικτα τα κεφάλια και τις ραχοκοκαλιές.

1 Comment

  1. Exciting!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *