15 Μαρτίου: Τσουρέκι Story με κρασί SAMOS Vin Doux

15-MAR

Booking-online

EOS-SAMOS-LOGOΠλησιάζει το Πάσχα και είναι η ώρα να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα, αφράτα και μοσχοβολιστά τσουρέκια. Ένα ιδιαίτερο είδος ζύμης με αρκετή τεχνική που χρειάζεται να κατανοήσετε κάποια μυστικά για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Εκτός από το κλασσικό Τσουρέκι με άρωμα μαστίχας, θα σας δείξω πως να φτιάξετε τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα αλλά και μια μοντέρνα εκδοχή του, Cupcakes Τσουρεκάκια με καρύδια. Το SAMOS VIN DOUX  είναι το απόλυτο συνοδευτικό για τα αφράτα τσουρεκάκια.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2