προορισμός…γεύση!

Τα Greek International Women Awards διοργανώνονται στις 9 Δεκεμβρίου στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου. Σκοπός των βραβείων μεταξύ άλλων είναι να αναγνωρίσει το επιχειρηματικό ταλέντο των Ελληνίδων διεθνώς και να προσδιορίσει τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που επιδέχθηκαν τις εξαιρετικές αυτές γυναίκες στην πορεία εκπλήρωσης των ονείρων τους. Στόχος όμως εκτός της διάκρισης και της διασύνδεσης είναι η εμψύχωση των γυναικών ως προς την κατάκτηση των στόχων τους και τον καινοτόμο τρόπο σκέψης.
Μπορείτε να ψηφήσετε τους αγαπημένους σας υποψηφίους μέχρι τις 31 Οκτωβρίου (http://greekinternationalwomenawards.com).  Μπείτε, γιατί αυτή την φορά έχει ένα ενδιαφέρον παραπάνω καθώς ως υποψήφια βρίσκεται και η Θεσσαλονικιά Θάλεια Καραφυλλίδου στην κατηγορία Hospitality.Το μόνο που χρειάζεται είναι να κλικάρετε στο link και να ψηφίσετε τη Θάλεια στην κατηγορία Hospitality.
Η Editor in Chief της Vogue International, Justine Bellavita πρότεινε την Θάλεια στα Greek International Women Awards στην κατηγορία Hospitality καθώς εκπροσωπεί τον Όμιλο TOR Hotel Group. Η Θάλεια Καραφυλλίδου είναι υπεύθυνη επικοινωνίας των ξενοδοχείων Eagles Palace, Eagles Villas, The Excelior και City Hotel. Είναι δικηγόρος με ειδίκευση στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και ασχολείται με τον τομέα της επικοινωνίας τα τελευταία 10 χρόνια. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως PR & Sponshorship Manager στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για 5 χρόνια και σήμερα εργάζεται στον Ξενοδοχειακό Όμιλο Τορνιβούκα που δραστηροποιείται στη Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική. Είναι υποψήφια διδάκτωρας Νομικής του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και μέλος της International Public Relations Association.

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Flavorful

Απάντηση