Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

8-10 Μαρτίου: Gastronomy & Hospitality Masterclasses στον Όμιλο ΔΕΛΤΑ

8-10 Μαρτίου: Gastronomy & Hospitality Masterclasses στον Όμιλο ΔΕΛΤΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τη δημιουργία της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης”, o Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ διοργανώνει το μεγάλο επετειακό event «Gastronomy & Hospitality | Premium Masterclasses».
3 Days
18 Guest Lecturers
5 Michelin Stars
49 Master-Classes
102 Training Hours
2.500 Open Entries
Στο πλαίσιο του event καταξιωμένοι διεθνούς φήμης επαγγελματίες από το χώρο της Γαστρονομίας και του Τουρισμού, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και για να παρουσιάσουν τις μοναδικές τους τεχνικές και την εμπειρία τους.

Τα Masterclasses θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 8 έως και το Σάββατο 10 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στην οδό Ερμού 45. Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι φόρμες δήλωσης δωρεάν συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: http://masterclasses.delta-iek.gr/

Είναι η πρώτη φορά που ένας εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση τέτοιου βεληνεκούς με δωρεάν συμμετοχή.
Εισηγητές: Arnaud Bignon, Rolf Murner, Γιάννης Παρίκος, Μανώλης Στήθος, Χρήστος Ζαμπούνης, Katsu Hanamure, Δημήτρης Παμπόρης, Ντίνα Νικολάου, Γιακαλής Παναγιώτης, Senol Yeter, Γεωργία Αμπελακιώτου, Jan Charles Metayer, Γιάννης Κιόρογλου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Καγιάννης, Βογατσικού 3, Ellinair
Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Thessaloniki Food Festival και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος .
Εδώ το Facebook event της εκδήλωσης

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ, με 47 χρόνια ισχυρής παρουσίας στα ελληνικά εκπαιδευτικά δρώμενα, δραστηριοποιείται σε 4 πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα & Πάτρα, και αριθμεί περισσότερους από 9.000 ενεργούς σπουδαστές, 50.000 αποφοίτους, 1.100 καθηγητές και 250 άτομα διοικητικό προσωπικό. Το 1998 το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ πρώτο, εισήγαγε στα προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας την ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης».
Υποστηρικτές:
HYATT, DN Foods, Ellinair, Aqua Panna, St. Pelegrino, Lipton, Τσόγιας ΑΕ
Χορηγοί Επικοινωνίας:
Athinorama, FNL Guide, QZINE, Parallaxi, Debbies Travel


Related Posts

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Ιδανική σούπα για τις κρύες μέρες του χειμώνα, και πολύ καλό «φάρμακο» για το κρύωμα.

ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ

ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ

Μια ωραία πρόταση είναι να σερβίρουμε τη σούπα αυτή με μια αφράτη κρέμα καπνιστής πέστροφας: πολτοποιούμε στο μπλέντερ 2 φιλέτα καπνιστής πέστροφας (θα τα βρούμε σε συσκευασίες κενού στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ) και ανακατεύουμε τον πολτό με…Subscribe