Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

8 Φεβρουαρίου: Ζουμερά κότσια, παρέα με την φρέσκια Μπύρα ΝΗΣΟΣ

8 Φεβρουαρίου: Ζουμερά κότσια, παρέα με την φρέσκια Μπύρα ΝΗΣΟΣ

8-FEB

Booking-online

NisosΘεωρώ ότι το κότσι είναι από τα πιο νόστιμα κομμάτια του κρέατος. Παρ’ όλ’ αυτά χρειάζεται μια ιδιαίτερη μεταχείριση για να φτάσει στο πιάτο μας, μαλακό και ζουμερό. Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος και τα τέλεια συνοδευτικά θα είναι το αντικείμενο ενός σεμιναρίου που λίγοι θα θέλουν να χάσουν. Ένα αρνίσιο κότσι στην κατσαρόλα με σάλτσα λιαστής ντομάτας και ένα μοσχαρίσιο κότσι με σάλτσα κρασιού είναι τα τέλεια φαγητά που θα μαγειρέψουμε και θα τα απολαύσουμε, συντροφιά με τη πλούσια γεύση της φρέσκιας μπύρας ΝΗΣΟΣ. Τα μαγειρέματά μας θα τα συνοδέψουμε με μια δροσερή σαλάτα με Ρόκα και πορτοκάλι και το δείπνο μας θα κλείσει με μια Μους Χαλβά με μπανάνα και κόκκινα φρούτα θα μας γλυκάνει.

Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

14 ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙ

14 ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΑΤΙ

Το αλάτι είναι παντού και κυρίως στα έτοιμα, προπαρασκευασμένα φαγητά. Συνήθως είναι κρυμμένο, και δεν γνωρίζουμε πόσο αλάτι καταναλώνουμε καθημερινά (μερικές φορές, προσθέτουμε αλάτι πριν καν δοκιμάσουμε το φαγητό). Άρα, μιλάμε για υπερκατανάλωση αλατιού. Δυστυχώς, πρέπει πρώτα να πάει κάτι στραβά, για να αποφασίσουμε να […]

ΚΡΑΚΕΛΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

ΚΡΑΚΕΛΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Μπισκότα κολοκύθας που γίνονται πάρα πολύ γρήγορα και με απλά κι αγαπημένα υλικά.



Subscribe