Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

8 Φεβρουαρίου: Ζουμερά κότσια, παρέα με την φρέσκια Μπύρα ΝΗΣΟΣ

8 Φεβρουαρίου: Ζουμερά κότσια, παρέα με την φρέσκια Μπύρα ΝΗΣΟΣ

8-FEB

Booking-online

NisosΘεωρώ ότι το κότσι είναι από τα πιο νόστιμα κομμάτια του κρέατος. Παρ’ όλ’ αυτά χρειάζεται μια ιδιαίτερη μεταχείριση για να φτάσει στο πιάτο μας, μαλακό και ζουμερό. Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος και τα τέλεια συνοδευτικά θα είναι το αντικείμενο ενός σεμιναρίου που λίγοι θα θέλουν να χάσουν. Ένα αρνίσιο κότσι στην κατσαρόλα με σάλτσα λιαστής ντομάτας και ένα μοσχαρίσιο κότσι με σάλτσα κρασιού είναι τα τέλεια φαγητά που θα μαγειρέψουμε και θα τα απολαύσουμε, συντροφιά με τη πλούσια γεύση της φρέσκιας μπύρας ΝΗΣΟΣ. Τα μαγειρέματά μας θα τα συνοδέψουμε με μια δροσερή σαλάτα με Ρόκα και πορτοκάλι και το δείπνο μας θα κλείσει με μια Μους Χαλβά με μπανάνα και κόκκινα φρούτα θα μας γλυκάνει.

Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΓΛΥΚΟΡΥΖΑ… ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΥΤΟ!

ΓΛΥΚΟΡΥΖΑ… ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΥΤΟ!

Τι γνωρίζετε για το φυτό αυτό; Τα αρχαία χρόνια η γλυκόριζα είχε πολλές χρήσεις ενώ την χρησιμοποιούσαν ακόμη και ως φάρμακο για το άσθμα! Οι χρήσεις της στη μαγειρική όμως είναι ελάχιστες και είναι κρίμα! Είναι ένα υλικό γλυκό αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρό. Στη ζαχαροπλαστική […]

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

Τον Νοέμβριο, για να ζεσταθούμε, μας αρέσει να μαγειρεύουμε ζεστά πιάτα όπως σούπες, αλμυρές πίτες, ογκρατέν στον φούρνο και φυσικά όλα τα παραδοσιακά χειμωνιάτικα φαγητά! Έτσι λοιπόν τείνουμε να πιστεύουμε πως το φθινόπωρο και τον χειμώνα υπάρχουν μόνο λαχανικά, αμυλούχα τρόφιμα ή τυριά. Υπάρχουν όμως […]