Η επιτυχία της τέλειας γλυκειάς τάρτας είναι κυρίως, η ζύμη της. Πρέπει να είναι μπισκοτένια, τριφτή, βουτυρένια. Θα σας δείξω με εύκολο και απλό τρόπο φτιάχνετε τις πιο επιτυχημένες γλυκιές τάρτες και να εντυπωσιάσετε τους πάντες. Παράλληλα, θα φτιάξουμε μια τάρτα με σοκολατένια βάση και κρέμα μπουγάτσας με άρωμα μαστίχας, μια εντυπωσιακή τάρτα με μήλα και χαλβά αμυγδάλου αλλά και μια τάρτα με αχλάδια και γκανάζ. Τις τάρτες μας θα τις απολαύσουμε με παραδοσιακό λικέρ μαστίχας «ROOTS».
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.
Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou