Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

6-7 Δεκεμβρίου: Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής από τον Ramon Morato

6-7 Δεκεμβρίου: Νέες Τεχνικές Σύγχρονης Ζαχαροπλαστικής από τον Ramon Morato

6 – 7 Δεκεμβρίου 2016
Master Class από τον Ισπανό Pastry Chef Ramon Morato

Ο Ισπανός Pastry Chef Ramon Morato, θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 6 & 7 Δεκεμβρίου 2016, προσφέροντας ένα μοναδικό Master class Ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες, όπου θα δείξει βήμα – βήμα τις τελευταίες δημιουργίες, με τους ποιο σύγχρονους συνδυασμούς και τη χρήση νέων τεχνικών.
Κατά τη διάρκεια, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη τύχη να δοκιμάσουν, για πρώτη φορά σε αποκλειστικότητα, μερικά από τα δημιουργήματα του νέου βιβλίου του, που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο 2016 και δημιουργήθηκε από την ομάδα των Chef στην Ακαδημία Σοκολάτας της Βαρκελώνης.
• Ημερομηνία προγράμματος: 6 & 7 Δεκεμβρίου (12 ώρες εκπαίδευσης)
• Ωράριο προγράμματος: 10 π.μ. – 16.00 μ.μ
• Τύπος προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή
• Χώρος διεξαγωγής: (Ο Χώρος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες)
• Κόστος συμμετοχής: €350

Λίγα λόγια για τον CHEF Ramon Morato
main362-55Γεννήθηκε στην Manlleu, επαρχιακή πόλη κοντά στη Βαρκελώνη, όπου μετά την ολοκλήρωση της βασικής του εκπαίδευσης στράφηκε στη ζαχαροπλαστική.
Χωρίς να διαθέτει σχετικό επαγγελματικό υπόβαθρο, αφού αφορμή για την επιλογή του δεν ήταν παρόμοια επαγγελματική πορεία μελών της οικογένειάς του, ξεκίνησε άμεσα τη δραστήρια σταδιοδρομία του.
Η θητεία του δίπλα σε μερικούς από τους πιο επιφανείς Ισπανούς ζαχαροπλάστες αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της κατάρτισής του, που περιλαμβάνει επίσης συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου, καθώς και πέρασμα από σημαντικά εκπαιδευτικά κέντρα όπως το ZDS στο Ζόλινγκεν στη Γερμανία και το Richard Conseil στη Λυών.
Ανάμεσα στις αναρίθμητες δραστηριότητές του συμπεριλαμβάνονται συμμετοχές και διακρίσεις σε διαγωνισμούς με σημείο αναφοράς τη διάκρισή του ως Mejor Maestro Artesano Pastelero, τη σημαντικότερη του είδους σε εθνικό επίπεδο.
Το βιβλίο του RAMON MORATO Chocolate που απέσπασε το 2007 στα έγκριτα βραβείαGourmand World Cookbook Awards το βραβείο του Καλύτερου Βιβλίου για τη σοκολάτα παγκοσμίως, ήταν η φυσιολογική εξέλιξη της πολυετούς του πορείας στο χώρο.
Σύντομα αξιοποίησε τις γνώσεις και την εμπειρία του στον τομέα της διδασκαλίας ενώ δίνοντας μεγάλη βάση και στο ερευνητικό κομμάτι ανακαλύπτει και παρουσιάζει ό,τι νεότερο από τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής.
Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι εισηγητής σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και συνέδρια ανά τον κόσμο συμμετέχοντας επίσης σε αξιόλογες συνεργασίες όπως αυτή του project από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και του Alicia Foundation.
Σήμερα έχει αναλάβει το Εργαστήριο Σοκολάτας στη Βαρκελώνη και είναι Διευθυντής Δημιουργικού στο γαλλικό brand Cacao Barry.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κύριο Χάρη Χαραλαμπίδη στα στοιχεία:
Τ. : +30 6972444820
E-mail: [email protected]
Site: www.Cucina.gr

main362-44


Related Posts

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Οι γνώμες διίστανται: άλλοι τα θέλουν αφράτα, ψωμωμένα και μαλακά (ιδίως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι). Άλλοι πάλι τα θέλουν λεπτά και απολαυστικά κρατσανιστά. Περί ορέξεως λόγος ουδείς. Όλοι έχουν τα δίκια τους. Εδώ είμαι εγώ για να σας πω τα μυστικά και τα κόλπα […]

10 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΜΑΣ

10 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΜΑΣ

Όλοι ξέρουμε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Γεμίζει τις μπαταρίες μας και μας δίνει δύναμη για το «τρέξιμο» που ακολουθεί. Εγώ σας δίνω τις προσωπικές μου επιλογές για ένα γεμάτο πρόγευμα που ξέρω ότι θα απολαύσετε. Ξεκινάμε λοιπόν… Στύψτε ένα πορτοκάλι […]Εγγραφείτε στο newsletter!

Ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή

Ο ιστότοπος της Ντίνας Νικολάου θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή τη φόρμα, μόνο για να επικοινωνήσει ενημερωτικά μηνύματα.

Subscribe