Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

6 Φεβρουαρίου: Οι λαδοσυνταγές της Ντίνας με Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “GAEA”

6 Φεβρουαρίου: Οι λαδοσυνταγές της Ντίνας με Eξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο “GAEA”

6-FEB

Booking-online

GaeaΤο πρωτόλαδο είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται από τις πρώτες, πράσινες ελιές της παραγωγής. Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Fresh» Λασιθίου Κρήτης της GAEA έχει χρώμα σμαραγδένιο, μοναδικό άρωμα και πιπεράτη γεύση και μου δίνει την έμπνευση για εξαιρετικές λαδοσυνταγές. Μικρά λαδότυροψωμάκια με πάπρικα, Λαδένια με καπνιστό σκουμπρί αλλά και Λαδοκούλουρα με σταφίδες. Οι ειδικοί της GAEA θα είναι μαζί μας για να μας μάθουν πως να ξεχωρίζουμε το καλό ελαιόλαδο αλλά και ποιο ελαιόλαδο πρέπει να επιλέγουμε για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΓΛΥΚΟΡΥΖΑ… ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΥΤΟ!

ΓΛΥΚΟΡΥΖΑ… ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΥΤΟ!

Τι γνωρίζετε για το φυτό αυτό; Τα αρχαία χρόνια η γλυκόριζα είχε πολλές χρήσεις ενώ την χρησιμοποιούσαν ακόμη και ως φάρμακο για το άσθμα! Οι χρήσεις της στη μαγειρική όμως είναι ελάχιστες και είναι κρίμα! Είναι ένα υλικό γλυκό αλλά ταυτόχρονα πολύ ισχυρό. Στη ζαχαροπλαστική […]

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ

Τον Νοέμβριο, για να ζεσταθούμε, μας αρέσει να μαγειρεύουμε ζεστά πιάτα όπως σούπες, αλμυρές πίτες, ογκρατέν στον φούρνο και φυσικά όλα τα παραδοσιακά χειμωνιάτικα φαγητά! Έτσι λοιπόν τείνουμε να πιστεύουμε πως το φθινόπωρο και τον χειμώνα υπάρχουν μόνο λαχανικά, αμυλούχα τρόφιμα ή τυριά. Υπάρχουν όμως […]