Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

30 χρόνια “Καρποθέρι” στο Κτήμα Βασιλείου!

30 χρόνια “Καρποθέρι” στο Κτήμα Βασιλείου!

30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος για το “Καρποθέρι”, τη γιορτή του τρύγου, στο Κτήμα Βασιλείου.

Σας περιμένουμε να το γιορτάσουμε το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου 2016, στο οινοποιείο μας «ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ», στο Κορωπί (1ο χλμ. Λεωφ. Κορωπίου-Μαρκοπούλου, τηλ. 210.66.27.686, www.vassilioudomaine.gr) και τον Οκτώβριο στο Vein Wine Bar & Bistro!

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου

  • στις 11:00 π..μ. οι μικροί μας φίλοι δημιουργούν νοστιμιές με μούστο βασισμένες στις παραδοσιακές συνταγές της οικογένειας Βασιλείου.
  • στη 1:00 μ.μ. έρχεται “Η Εκδίκηση του Τραχανά” με τον Γιώργο Πίττα να μας αναπτύσσει πώς ο γαστρονομικός τουρισμός και η πολιτιστική αυτοπεποίθηση μπορούν να γίνουν μοχλός ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας.
  • Και τις δύο ημέρες, από τις 11:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα απολαύστε
  • γευστικές δοκιμές όλων των κρασιών τόσο του Κτήματος Βασιλείου όσο και του Κτήματος Νέμειον συνδυασμένα με νόστιμες, γευστικές επιλογές
  • ξεναγήσεις, ανά ώρα, στις εγκαταστάσεις και στις διαδικασίες παραγωγής του οινοποιείου
  • εξωτικά, μυρωδάτα χαρμάνια καφέ SAMBA

Για το εορταστικό αυτό διήμερο θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα αξεσουάρ, τα βιβλία και τους οίνους του Κτήματος Βασιλείου και του Κτήματος Νέμειον.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe