Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 16.00 το απόγευμα σας καλώ να γνωρίσετε τις έθνικ γεύσεις και τις κουζίνες του κόσμου.
Σας προτείνω ένα Μαροκινό αρνάκι με κουσκούς μαγειρεμένο με την τεχνική του ταζίν, μια Ινδική πικάντικη μαρμελάδα (chutney σύκου) ιδανική για να συνοδεύσει ένα πλατό με τυριά, ένα Ασιατικό γλυκόξινο χοιρινό με ανανά και ένα Ανατολίτικο μαχαλεπί με γεύση τριαντάφυλλο.
Εκτός κουζίνας, ανακαλύπτουμε την μαγεία της Ινδικής κουζίνας και την τεχνική των naan bread. Στη συνέχεια, συναντώ τον παρουσιαστή Κώστα Φραγκολιά και του συστήνω τις γεύσεις της Ιαπωνίας δια χειρός Χρόνη Δαμαλά.
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το πρωί.