Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

3 Φεβρουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

3 Φεβρουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 16.00 το απόγευμα σας καλώ να γνωρίσετε τις έθνικ γεύσεις και τις κουζίνες του κόσμου.
Σας προτείνω ένα Μαροκινό αρνάκι με κουσκούς μαγειρεμένο με την τεχνική του ταζίν, μια Ινδική πικάντικη μαρμελάδα (chutney σύκου) ιδανική για να συνοδεύσει ένα πλατό με τυριά, ένα Ασιατικό γλυκόξινο χοιρινό με ανανά και ένα Ανατολίτικο μαχαλεπί με γεύση τριαντάφυλλο.
Εκτός κουζίνας, ανακαλύπτουμε την μαγεία της Ινδικής κουζίνας και την τεχνική των naan bread. Στη συνέχεια, συναντώ τον παρουσιαστή Κώστα Φραγκολιά και του συστήνω τις γεύσεις της Ιαπωνίας δια χειρός Χρόνη Δαμαλά.
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το πρωί.


Related Posts

ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΚΑΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΛΑΪΜ

ΤΟΥΡΤΑ ΚΑΚΑΟ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ ΛΑΪΜ

Μια ονειρεμένη τούρτα, με αφράτη βουτυρόκρεμα. Πειραματιστείτε με τις γεύσεις και τα αρώματα. Ταιριάζουν όλα τα εσπεριδοειδή… πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, κίτρο, μανταρίνι…

Το καινούριο ‘After Midnight Rate’ του ξενοδοχείου St.George Lycabettus και οι προτάσεις του Νοεμβρίου!

Το καινούριο ‘After Midnight Rate’ του ξενοδοχείου St.George Lycabettus και οι προτάσεις του Νοεμβρίου!

Don’t Drink and Drive, Check-in After midnight! Όταν το σπίτι σας φαίνεται μακριά μετά από την έξοδό σας στο κέντρο, υπάρχει λύση ! Το καινούριο ‘check-in after midnight rate’ στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus. Ένα ειδικό πιο οικονομικό rate για όσους θέλουν να κάνουν check in […]