Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

3 Φεβρουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

3 Φεβρουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 16.00 το απόγευμα σας καλώ να γνωρίσετε τις έθνικ γεύσεις και τις κουζίνες του κόσμου.
Σας προτείνω ένα Μαροκινό αρνάκι με κουσκούς μαγειρεμένο με την τεχνική του ταζίν, μια Ινδική πικάντικη μαρμελάδα (chutney σύκου) ιδανική για να συνοδεύσει ένα πλατό με τυριά, ένα Ασιατικό γλυκόξινο χοιρινό με ανανά και ένα Ανατολίτικο μαχαλεπί με γεύση τριαντάφυλλο.
Εκτός κουζίνας, ανακαλύπτουμε την μαγεία της Ινδικής κουζίνας και την τεχνική των naan bread. Στη συνέχεια, συναντώ τον παρουσιαστή Κώστα Φραγκολιά και του συστήνω τις γεύσεις της Ιαπωνίας δια χειρός Χρόνη Δαμαλά.
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 9.00 το πρωί.


Related Posts

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Τα μύδια είναι από τα πιο νόστιμα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με τη ρετσίνα γίνονται ένα εκπληκτικός μεζές. Αν θέλετε, μπορείτε να τα συνοδέψετε με ένα χιονάτο ριζάκι και θα έχετε ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια.

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

QUESADILLAS ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΣΕΝΤΑΡ

Η quasadilla (κεσαδίγια) είναι το γρήγορο και νόστιμο σνακ των μεξικανών. Με 2 τορτίγιες και γέμιση ανάλογη με τα γούστα σας μπορείτε να φτιάξετε πεντανόστιμα και χορταστικά πιάτα. Για την συνταγή που σας δίνω, μπορείτε να αξιοποιήσετε και το «στεγνό» κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα. Απλά ψιλοκόψτε το και «ξαναζωντανέψτε το» σε κάτι καινούριο.



Subscribe