Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

27-28 Μαΐου: Αμπελώνες Μάρκου – «Ανοιχτές Πόρτες»

27-28 Μαΐου: Αμπελώνες Μάρκου – «Ανοιχτές Πόρτες»

Οι Αμπελώνες Μάρκου συμμετέχουν στο θεσμό «Ανοιχτές Πόρτες» και υποδέχονται τους φίλους του κρασιού σε μια διήμερη γιορτή γεύσεων και αρωμάτων του Αττικού Αμπελώνα.
Μετρώντας 150 χρόνια ιστορία στα μεσογείτικα αμπέλια και έχοντας ήδη περάσει τη σκυτάλη στην τέταρτη γενιά, οι Αμπελώνες Μάρκου, έχουν να διηγηθούν συναρπαστικές ιστορίες για την εξέλιξη του κρασιού στη χώρα μας.
Με επίκεντρο την αγαπημένη μας ποικιλία, το Σαββατιανό, στο οποίο έχουμε αφιερώσει 5 διαφορετικές ετικέτες και οινοποιήσεις, ανοίγουμε τις πόρτες μας στο κοινό καλώντας το να μυηθεί, να απολαύσει, να χαλαρώσει και να γνωρίσει τα κρασιά της αττικής γης σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.
Κοντά μας, φίλοι και συνεργάτες, ειδικοί της γαστρονομίας και του κρασιού θα οδηγήσουν τους επισκέπτες μας σε ένα μαγικό ταξίδι γευστικών ανακαλύψεων.
Οι πόρτες του οινοποιείου μας θα είναι ανοιχτές δωρεάν.
Οι επισκέπτες μας θα μπορούν να προμηθευτούν τα κρασιά μας σε ειδικές τιμές.

Πρόγραμμα:
Σάββατο 27 Μαϊου (11.00- 17.00)
11.00 – 19.00
Γευσιγνωσίες των κρασιών του οινοποιείου
Διαγωνισμοί με δώρα – εκπλήξεις
Κυριακή 28 Μαϊου (11.00- 21.00)
11.00 – 19.00
Γευσιγνωσίες των κρασιών του οινοποιείου
12.30 -13.30 Savatiano Crash Test Master Class
με τον Σωτήρη Κόλλια DipWSET
Θα δοκιμαστούν 4 χρονιές Σαββατιανό (2013-2016) μαζί με «Κλέφτες» χωρίς θειώδη 2009 και Σαββατιανό Fume 1998
15.30-16.30 Master Class Μαγειρικής -Ριζότο vs Κριθαρότο !
Οι σεφ Κωνσταντίνος Βασάλος και Νίκος Φιλιππίδης θα μας μυήσουν στις ομοιότητες και διαφορές του ριζότου και του κριθαρότου ετοιμάζοντας μπροστά μας δύο αγαπημένες συνταγές: Ριζότο με άγρια μανιτάρια και κριθαρότο με γαρίδες.
18.00 – 21.00 Wine Party!

Ο dj Γιώργος Αργιτάκης, τα κρασιά των Αμπελώνων Μάρκου και το κέφι των καλεσμένων μας θα κλείσουν πανηγυρικά τις φετινές Ανοιχτές Πόρτες!
Διαγωνισμοί με δώρα – εκπλήξεις
Για όσους πεινάσουν:
Το Casero restaurant που βρίσκεται κοντά στο οινοποιείο κερνάει μία φιάλη Αμπελώνων Μάρκου ανά δύο άτομα που θα γευματίσουν εκεί!
Σημείωση: Για τη συμμετοχή στα master classes είναι απαραίτητη η τηλεφωνική προκράτηση.

Info:
Αμπελώνες Μάρκου
1ο χλμ. Παιανίας – Μαρκόπουλου | Παιανία Αττικής
Τηλ.:210 66 44 711
[email protected]


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe