Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

27 Ιανουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

27 Ιανουαρίου: Made @ Home με την Ντίνα Νικολάου

Αυτό το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 16.00 το απόγευμα σας καλώ να μπείτε στην κουζίνα και να μαγειρέψετε εύκολες και νόστιμες συνταγές για… πρωτάρηδες και όχι μόνο!
Σας προτείνω μια γρήγορη ροζ μακαρονάδα με παντζάρι & σκόρδο, λαχταριστές αβγοφέτες τσουρεκιού με κρέμα τσιζκέικ, πεντανόστιμα μπουτάκια κοτόπουλου με μουστάρδα & νιφάδες καλαμποκιού και τορτίγιες με λαχανικά, σαλάμι και τυριά που γίνονται στο λεπτό.
Εκτός κουζίνας, επισκέπτομαι τον chef Αλέξανδρο Παπανδρέου για ένα πριβέ σεμινάριο μαγειρικής. Ο Αλέξανδρος μας προτείνει μια υγιεινή και πρωτότυπη σαλάτα για όλους.
Στη συνέχεια, θα συναντήσω τον chef Νίκο Δημητροκάλη που θα μας μάθει όλα τα μυστικά και την σωστή τεχνική για μια αυθεντική Ιταλική μακαρονάδα!
Μην χάσετε την επανάληψη του επεισοδίου την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στις 9.00 το πρωί.


Related Posts

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

Αν έχουμε χρόνο, μπορούμε να μαρινάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου για 3 – 4 ώρες με μαρινάδα που θα φτιάξουμε από το κρασί, το ξίδι και τα μπαχαρικά της συνταγής.

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Η Babka είναι είδος αφράτου τσουρεκιού που έχει ελάχιστη ζάχαρη. Μπορείτε να φτιάξετε την ίδια ζύμη και να την γεμίσετε με άλλη μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή και πραλίνα φουντουκιού, ταχίνι ή ακόμη και κάποιο μαλακό γλυκό τυρί (ανθότυρο, ρικότα).



Subscribe