Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

26 Αυγούστου: 1ο πάρτι του Stray Art Festival στη Σύρο

26 Αυγούστου: 1ο πάρτι του Stray Art Festival στη Σύρο

Tο Stray Art Festival έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά του Αιγαίου γιορτάζοντας την έναρξη της πρώτης περιπλανώμενης γιορτής δρόμου στην Ερμούπολη της Σύρου με ένα μοναδικό cocktail party το Σάββατο 26 Αυγούστου στον ιστορικό χώρο του Ταρσανά!
Ξεκίνησε με ένα Warm Up Graffiti Session στο κέντρο της πόλης, με την επιμέλεια τοιχογραφιών σε τοπικά μαγαζιά και συνεχίζει με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε βασικούς χώρους δράσης του 3ήμερου φεστιβάλ.
Στις 24 Αυγούστου καλωσορίζει την Urban Act η οποία καταφθάνει στο νησί ανοίγοντας το φεστιβάλ με την φιλοτέχνηση του τοίχου του Νεωρίου. Η Urban Act αποτελεί ένα συλλογικό φορέα δημιουργίας και προώθησης δημόσιων τοιχογραφιών στην Ελλάδα με συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς οι οποίοι εφαρμόζουν προγράμματα δημόσιων τοιχογραφιών ανά τον κόσμο. Από τις τελευταίες και αρκετά αναγνωρισμένη δουλειά τους αποτελεί η συνεργασία τους με το δημοτικό κολυμβητήριο Βόλου.

Urbanact x Municipality of Volos. Municipal swimming pool. Volos / Greece 2017. Φωτογραφία: aerial.gr - Artist: Same84
Urbanact x Municipality of Volos. Municipal swimming pool. Volos / Greece 2017. Φωτογραφία: aerial.gr – Artist: Same84

Στις 26 Αυγούστου στα πλαίσια ενίσχυσης των δημιουργικών δράσεων του Stray Art Festival ,έρχεται μια καλοκαιρινή γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στον ιστορικό χώρο του Ταρσανά όπου θα υπάρξουν και άλλα δρώμενα στο 3ήμερο του κύριου φεστιβάλ.
IMG_1099 Ο Ταρσανάς αποτελεί από τις πρώτες ναυπηγικές μονάδες της Σύρου με μεγάλη ιστορία που ακόμα και σήμερα λειτουργεί στο κομμάτι επισκευής πλοίων .Μέσα σε αυτό το θεατρικό σκηνικό που εμπνέεται από το βιομηχανικό στυλ, με θέα βάρκες, πλοία και το γαλάζιο της θάλασσας έρχεται να φιλοξενηθεί το 1ο πάρτι του Stray Art Festival.
Ελάτε να γνωρίσετε τον χώρο και να χορέψετε μαζί μας υπό το φως των αστεριών, να δοκιμάσετε μπύρες και cocktails από το υπαίθριο μπαρ εμπνευσμένα από την πολυχρωμία του Φεστιβάλ και να μαγευτείτε από τα κόλπα των Barmen όπου θα βρίσκονται στο χώρο για να εξυπηρετήσουν τους Strayers!!
On Decks: Ανδρέας Μπένος-Πάλμερ και Γιώργος Λαυτσής-Σκρέτας
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση : https://tinyurl.com/ybjl9h8q
αλλά και για όλη την διοργάνωση:
https://www.facebook.com/strayartfestival/
https://www.instagram.com/strayartfestival/
Σας περιμένουμε να περιπλανηθούμε μαζί και να εμπλουτίσουμε την πολιτιστική αύρα του νησιού.
StRay Tuned for more!!


Related Posts

5 years anniversary party στο “Boudoir perfumes by Anastazia”

5 years anniversary party στο “Boudoir perfumes by Anastazia”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5 years anniversary party του καταστήματος “Boudoir perfumes by Anastazia” στην Ηλιούπολη! Με ένα λαμπερό cocktail party η γνωστή επιχειρηματίας Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου πραγματοποίησε το 5 years anniversary party του καταστήματος “Boudoir perfumes by Anastazia” στον πολυσύχναστο δρόμο της οδού Ρήγα […]

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜΠΟΥΚΙΕΣ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ

Από τα καλύτερα μεζεδάκια για παιδικό –και όχι μόνο- πάρτι. Γίνονται γρήγορα και τρώγονται ακόμα γρηγορότερα.Subscribe