Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

26 Απριλίου: Μύρισε Άνοιξη και YES GARLIC

26 Απριλίου: Μύρισε Άνοιξη και YES GARLIC

26Booking-online

logo_yesgarlic 8μμμ… Μύρισε άνοιξη… Ωρα για μοντέρνες, ανοιξιάτικες συνταγές που αρωματίζονται με πάστες σκόρδου YES GARLIC. Επειδή όλοι αγαπάμε το σκόρδο και το απολαμβάνουμε σε πλήθος συνταγών, η αγαπημένη μου Yes Garlic με τα εξαιρετικά προϊόντα της, μου έδωσε την ιδέα για να σας τα παρουσιάσω μέσα από πρωτότυπες συνταγές. Αυγά μάτια με μαύρο σκόρδο, ντοματίνια και πιπεριές, Σκορδοψωμάκια με 3 γεύσεις σκόρδου και γραβιέρα, αλλά και Πατάτες γεμιστές με σκορδάτο κοτόπουλο και κασέρι.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.


Related Posts

24 Απριλίου: Δημιουργώντας μανιταρολιχουδιές με TERRA FYLLIDA

24 Απριλίου: Δημιουργώντας μανιταρολιχουδιές με TERRA FYLLIDA

Η Terra Fyllida, λάτρεις της μεσογειακής διατροφής και ιδιαίτερα των μανιταριών, δημιούργησε μια σειρά εκλεκτών προϊόντων που αναδεικνύουν την υψηλή διατροφικής τους αξία. Οι πρωτότυπες νοστιμιές τους μου έδωσαν την ιδέα για Κρέπες με κοτόπουλο και Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι, για ένα […]

Ο CHEF ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ KAPSALIANA VILLAGE HOTEL

Ο CHEF ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ KAPSALIANA VILLAGE HOTEL

Η κρητική κουζίνα με δημιουργικό πνεύμα και φρέσκα υλικά απο τα μποστάνια του χωριού.  Το Kapsaliana Village hotel ανοίγει το νέο κεφάλαιο στη γαστρονομία του, καλωσορίζοντας τον διακεκριμένο chef Νίκο Θωμά.  Με έμπνευση από την μακρά ιστορία του οικισμού, δημιούργησε τα μενού του εστιατορίου, ανανεώνοντας πλήρως την […]