Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

2 Δεκεμβρίου: O Γιώργος Χατζηπαύλου στο Περιβόλι στη Βάρη

2 Δεκεμβρίου: O Γιώργος Χατζηπαύλου στο Περιβόλι στη Βάρη

Tο πιο πρωτότυπο StandUp Comedy Workshop για…μικρούς κωμικούς!

Κάτι ξεχωριστό λαμβάνει χώρα στο Περιβόλι στη Βάρη, το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου!
O Γιώργος Χατζηπαύλου, o πιο αγαπημένος stand-up comedian της νέας γενιάς, καταφτάνει κουβαλώντας στις αποσκευές του την πιο όμορφη γλώσσα: αυτή της επικοινωνίας!
Καταλαμβάνει το Υurt, την πολλαπλών χρήσεων οικολογική αίθουσα του Περιβολιού, και προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα ταξίδι στη χώρα της έκφρασης και του αστείρευτου γέλιου! Για 2 περίπου ώρες, το stand-up comedy θα περάσει σε άλλο επίπεδο: αλλάζει μορφή, παύει να είναι μια εξιστόρηση μικρών αφηγήσεων και μετατρέπεται στο πρώτο standup comedy workshop για παιδιά!
Με πιστεύω του την φράση «Αν σκέφτεσαι σαν παιδί, γίνεσαι καλύτερος ενήλικας», ο Γιώργος Χατζηπαύλου εμπνέεται από τους μικρούς κωμικούς ιστορίες της στιγμής και αλληλεπιδρά μαζί τους ώστε να συνθέσουν αυτοτελείς αφηγήσεις και να συν-διαμορφώσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία μάθησης! Με σύμμαχο το χιούμορ και το λόγο, παρουσιάζει το δικό του εσωτερικό παιδί, το εκθέτει μπροστά στα μάτια των μικρών θεατών, σαρκάζει κι αυτοσαρκάζεται και κάνει επαφή με τα μεγαλύτερά τους όνειρα, ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητές τους. Εξερευνούν όλοι μαζί τα αστεία, βρίσκουν τις μυστικές κρυψώνες τους, τα αποκαλύπτουν και παίζουν μαζί τους, πλάθοντας νέες αφηγήσεις.
Η ζωή των παιδιών περνά σαν γρήγορη ταινία μπροστά στα μάτια τους! Η σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο, οι φίλοι, οι ήρωες, τα χόμπι, όλα μπαίνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο! Με λόγο που αφοπλίζει και εργαλείο το σώμα και την φωνή, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την πιο δημιουργική και θετική πλευρά τους, μαθαίνουν να σκέφτονται διαφορετικά & να εκφράζονται χωρίς ντροπή μπροστά σε πλήθος, καταφέρνουν να διατυπώσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους και, πάνω από όλα, μαθαίνουν ότι όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τον κόσμο κρύβονται μέσα τους! Και όλα αυτά διασκεδάζοντας αφάνταστα, αποκτώντας ταυτόχρονα τα πιο δυνατά εφόδια ώστε να μπορούν να στέκονται μπροστά στον εαυτό τους αλλά και μπροστά στους άλλους….
Stand-Up Comedy Workshop info:
Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017
ώρα: 16:30
Χώρος: Το Yurt του Περιβολιού στη Βάρη
Τιμή συμμετοχής ανά παιδάκι: 24 ευρώ
Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:
Τηλ: 2108963000 ∙ Κιν: 6981127805 ∙ www.perivolivari.gr[email protected]

Comedian info:
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου είναι από τους πρωτοπόρους στο είδος του stand-up comedy στην Ελλάδα, εντάσσοντάς το στα θέατρα, με τελευταία συνεργασία το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Είναι ιδρυτής του φιλανθρωπικού stand up for U της Unicef και έχει ασχοληθεί με το θέατρο, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και το internet ως δημιουργός χιουμοριστικών προγραμμάτων και εκπομπών.

Περιβόλι στη Βαρη info:
To Περιβόλι στη Βάρη, είναι ένας χώρος με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα που γεννήθηκε από το όνειρο της Άννας Μoρδεχάι να προσφέρει σε παιδιά και σε μεγάλους εμπειρίες που δύσκολα θα βίωναν στη πόλη. Βασισμένο στην αρχή της Περμακουλτούρας, το Περιβόλι καθημερινά εμπνέεται από τη Φύση, αποκαλύπτει τα μυστικά της, μαθαίνει από αυτή και δημιουργεί με αγάπη και φροντίδα επιμορφωτικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για όλους! Σε έναν πολύ ιδιαίτερο φυσικό χώρο, που κανείς δεν θα περίμενε να βρει μέσα στο αστικό Αττικό τοπίο, πραγματοποιούνται πρωτότυπες δράσεις, αλλάζοντας την ματιά και τη στάση μικρών και μεγάλων!


Related Posts

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Οι γνώμες διίστανται: άλλοι τα θέλουν αφράτα, ψωμωμένα και μαλακά (ιδίως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι). Άλλοι πάλι τα θέλουν λεπτά και απολαυστικά κρατσανιστά. Περί ορέξεως λόγος ουδείς. Όλοι έχουν τα δίκια τους. Εδώ είμαι εγώ για να σας πω τα μυστικά και τα κόλπα […]

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Κατεψυγμένα αλιεύματα: οι πρωταγωνιστές της Σαρακοστής

Τα αλιεύματα με πρωταγωνιστές τα μαλάκια και τα οστρακόδερμα αποτελούν τον επίτιμο καλεσμένο του σαρακοστιανού τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας αλλά και τη βασική πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας κατά τη διάρκεια της νηστείας. Τις περισσότερες φορές μάλιστα η φρεσκοκατεψυγμένη έκδοση των αλιευμάτων αποτελεί και την […]Εγγραφείτε στο newsletter!

Ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή

Ο ιστότοπος της Ντίνας Νικολάου θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή τη φόρμα, μόνο για να επικοινωνήσει ενημερωτικά μηνύματα.

Subscribe