Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

19 Δεκεμβρίου: Πρωτοχρονιάτικο μενού με «Ελληνικά Προϊόντα»

19 Δεκεμβρίου: Πρωτοχρονιάτικο μενού με «Ελληνικά Προϊόντα»

dec-19

Το φαγητό σημαίνει αγάπη! Τι καλύτερο να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με πιάτα δημιουργικά και εντυπωσιακά. Ο sommelier του Botilia.gr θα μας δώσει τις προτάσεις του για να τα συνοδέψουμε και να ανοίξουμε το νέο χρόνο με αισιοδοξία.
• Μανιταρόσουπα βελουτέ με κόλιανδρο
• Πράσινη σαλάτα με μήλα, καρύδια και Σαν Μιχάλη
• Χοιρινή σπάλα γεμιστή με βερίκοκα και κράνμπερι συνοδευμένη με καρότα και ρέβες
• Κρέμα λεμονιού με μαρόν γλασέ


Related Posts

CHEESECAKE ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΜΕΛΙ-ΚΑΡΥΔΙ

CHEESECAKE ΓΙΑΟΥΡΤΙ-ΜΕΛΙ-ΚΑΡΥΔΙ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Μία υπέροχη συνταγή, η οποία προσφέρει ένα πλούσιο κοκτέιλ βιταμινών και μετάλλων που σχετίζονται με την καλή οστική υγεία και την υψηλή θωράκιση του ανοσοποιητικού.

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe