Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

17-20 Μαΐου: Taste of Paris

17-20 Μαΐου: Taste of Paris

Αν σας αρέσει η μαγειρική και θέλετε πάντα να ξέρετε τις τελευταίες τάσεις στο κόσμο της γαστρονομίας, τότε αυτό το φεστιβάλ είναι για σας! Το φεστιβάλ αυτό θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Παρίσι στο Grand Palais από τις 17 μέχρι τις 20 Μαΐου 2018 και θα τιμήσει του μεγαλύτερους σεφ και την κουζίνα τους.
Για τέταρτη χρονιά στη πόλη του φωτός θα μπορείτε να γευτείτε τα καλύτερα πιάτα και να μάθετε τα μυστικά τους. Σε αυτό το φεστιβάλ η γαστρονομία γίνεται προσιτή για όλους. Αν έχετε ονειρευτεί να δοκιμάσετε τα γλυκά της Anne-Sophie Pic και τα επιδόρπια του Cedric Grolet (να ξέρετε πως το 2017, πήρε το τίτλο του καλύτερου σεφ ζαχαροπλαστικής εστιατορίου του κόσμου) αυτή είναι η καλύτερη στιγμή. Θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τους αγαπημένους σας σεφ, αλλά και να δοκιμάσετε τα πιάτα που σας προτείνουν, των οποίων οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ.
Σε όσους λοιπόν αρέσει η μαγειρική θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε τους το top των καλύτερων 27 σεφ που θα μαγειρεύουν για 4 μέρες κάτω από το ναό του Grand Palais. Ο Kei Kobayashi, ο Frédéric Anton ή ο Alain Ducasse και ο Romain Meder θα βρεθούν. Και για πρώτη φορά, η Anne-Sophie Pic (Maison Pic) Denny Imbroisi (Epoca) ο Bruno Doucet (Η Regalade) ο Jean Sevegnes και η Claire Heitzler (Ladurée) ο Lucas Felzine (Ούμα), ο Alain Solivérès (Taillevent), ο Nicolas Πώληση και ο François Perret (Ritz Paris), ο Dan Yosha (Balagan), ο Greg Marchand (Frenchie) θα είναι όλοι εκεί. Θα μπορείτε λοιπόν να τους δείτε όλους από κοντά.
Το καλύτερο πιστεύω είναι πως θα μπορέσετε να κάνετε μαθήματα μαγειρικής με τους σεφ δωρεάν. Ακόμα και κάποια masterclass και να γνωρίσετε καινούργιους Γάλλους παραγωγούς που θα μοιραστούν μαζί σας την ιστορία και τα προϊόντα τους.
Γευόμαστε και συζητάμε, αυτό είναι το Τaste of Paris.
Αν σας αρέσει η ζαχαροπλαστική, ακόμα ένας λόγος για να πάτε φέτος στο Παρίσι: το daily pâtisserie, κάτι καινούργιο στο φεστιβάλ, όπου τέσσερις σεφ της ζαχαροπλαστικής, θα μοιραστούν μαζί σας τις πιο ωραίες συνταγές τους. Ο Christophe Michalak τη Πέμπτη 17 Μαΐου, ο Νικολά Haelewyn τη Παρασκευή 18 Μάιου, ο Yann Menguy το Σάββατο 19 Μαΐου, και ο Cédric Grolet την Κυριακή 20 Μαΐου. Δεν θα πρέπει να το χάσετε!
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπείτε στο σαιτ https://paris.tastefestivals.com/
Grand Palais, Λεωφόρος General Eisenhower 3, 75008 Παρίσι.
Το εισιτήριο Discovery παρέχει πρόσβαση στο Φεστιβάλ (€ 20 στο διαδίκτυο, € 25 αν το πάρετε από εκεί). (15 € για τα παιδία από 10 έως 18 ετών και δωρεάν είσοδο για παιδιά κάτω των 10 ετών).
Το εισιτήριο Premier δίνει πρόσβαση στο Grand Palais μέσω της εισόδου VIP και περιλαμβάνει ένα pass για το μπαρ με σαμπάνια (70 € on line, ή 80 € αν το αγοράσετε εκεί).


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

COOKIES ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Οι γνώμες διίστανται: άλλοι τα θέλουν αφράτα, ψωμωμένα και μαλακά (ιδίως τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι). Άλλοι πάλι τα θέλουν λεπτά και απολαυστικά κρατσανιστά. Περί ορέξεως λόγος ουδείς. Όλοι έχουν τα δίκια τους. Εδώ είμαι εγώ για να σας πω τα μυστικά και τα κόλπα […]



Subscribe