Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

16 Ιανουαρίου: Αλμυρές τάρτες με 3 διαφορετικές ζύμες και μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ

16 Ιανουαρίου: Αλμυρές τάρτες με 3 διαφορετικές ζύμες και μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ

16-IAN

Μια άδεια ταρτιέρα μπορεί να γίνει ο καμβάς για εξαιρετικές δημιουργίες. Θα σας δείξω την τεχνική της ζύμης αλλά και τον σωστό τρόπο που πρέπει να ψήνετε για να παραμένει τραγανή. Τρεις διαφορετικές ζύμες θα γίνουν οι βάσεις για τέλειες τάρτες. Τάρτα με ζύμη βουτύρο, μανιτάρια και κρέμα τυριού, Τάρτα με ζύμη ελαιολάδου με κοτόπουλο και ανθότυρο και Τάρτα με γιαουρτένια ζύμη, μπολονέζ και τυριά. Τα αγαπημένα μου μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις τάρτες που θα φτιάξουμε.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi


Related Posts

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Η Babka είναι είδος αφράτου τσουρεκιού που έχει ελάχιστη ζάχαρη. Μπορείτε να φτιάξετε την ίδια ζύμη και να την γεμίσετε με άλλη μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή και πραλίνα φουντουκιού, ταχίνι ή ακόμη και κάποιο μαλακό γλυκό τυρί (ανθότυρο, ρικότα).

CHEESECAKE ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCHOTCH

CHEESECAKE ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ BUTTERSCHOTCH

Η αγαπημένη γεύση των παιδικών μας χρόνων με τις εθιστικές καραμέλες γάλακτος γίνονται βελούδινη σάλτσα καραμέλας για το απολαυστικό cheesecake.



Εγγραφείτε στο newsletter!

Ευχαριστούμε!

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την εγγραφή

Ο ιστότοπος της Ντίνας Νικολάου θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που εισάγετε σε αυτή τη φόρμα, μόνο για να επικοινωνήσει ενημερωτικά μηνύματα.

Subscribe