Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

16 Ιανουαρίου: Αλμυρές τάρτες με 3 διαφορετικές ζύμες και μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ

16 Ιανουαρίου: Αλμυρές τάρτες με 3 διαφορετικές ζύμες και μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ

16-IAN

Μια άδεια ταρτιέρα μπορεί να γίνει ο καμβάς για εξαιρετικές δημιουργίες. Θα σας δείξω την τεχνική της ζύμης αλλά και τον σωστό τρόπο που πρέπει να ψήνετε για να παραμένει τραγανή. Τρεις διαφορετικές ζύμες θα γίνουν οι βάσεις για τέλειες τάρτες. Τάρτα με ζύμη βουτύρο, μανιτάρια και κρέμα τυριού, Τάρτα με ζύμη ελαιολάδου με κοτόπουλο και ανθότυρο και Τάρτα με γιαουρτένια ζύμη, μπολονέζ και τυριά. Τα αγαπημένα μου μανιτάρια ΔΙΡΦΥΣ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις τάρτες που θα φτιάξουμε.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi


Related Posts

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Ένας παραδοσιακός χαλβάς με συνοδευτικό μια σάλτσα με τη δυνατή γεύση από το ταχίνι.

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Η σιροπιαστή γεύση και η μοναδική αίσθηση του πολίτικου χαλβά στο στόμα συνδυάζονται με τη βελούδινη νοστιμιά της σοκολάτας. Δοκιμάστε να τον σερβίρετε με παγωτό βανίλια!