Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

15 & 16 Ιουλίου: Σας περιμένω να «Ζαχαροπλάσουμε» παρέα με τη Γιώτης

15 & 16 Ιουλίου: Σας περιμένω να «Ζαχαροπλάσουμε» παρέα με τη Γιώτης

Με εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και με «οικοδέσποινα» τη γνωστή, αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου, τα σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ υποδέχονται το «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» – τη νέα γλυκιά ενέργεια της ΓΙΩΤΗΣ, που συνδυάζει τη χαρά των σπιτικών δημιουργιών ζαχαροπλαστικής με την προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» έχει στόχο να εμπνεύσει το κοινό για το πώς μπορούν να αξιοποιούν τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα και να προσφέρουν στο καθημερινό τραπέζι τη χαρά ενός σπιτικού, νόστιμου γλυκού, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία! Γι’ αυτό άλλωστε θα είναι κοντά μας και η Ντίνα Νικολάου που θα «ζαχαροπλάσει», δείχνοντας τον πιο νόστιμο και πιο εύκολο τρόπο για να γίνουμε οι σεφ του σπιτιού:

  • Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 17:30-20:30, στο κατάστημα Ισαύρων & Σοφ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο Κρήτης
  • Σάββατο 16 Ιουλίου, στις 11:00-14:00, στο κατάστημα Μαυσωλού & Ηροδώτου, Ν. Αλικαρνασσός στο Ηράκλειο Κρήτης

Όμως, υπάρχει και μια κοινωνική πτυχή στην δράση αυτή: με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ συμβάλλουμε όλοι στο να καλύψει η ΓΙΩΤΗΣ ανάγκες εξοπλισμού του Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί, που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης. AFISA--event-50x70-01 AFISA--event-50x70-02


Related Posts

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΡΕΤΣΙΝΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Τα μύδια είναι από τα πιο νόστιμα θαλασσινά. Σε συνδυασμό με τη ρετσίνα γίνονται ένα εκπληκτικός μεζές. Αν θέλετε, μπορείτε να τα συνοδέψετε με ένα χιονάτο ριζάκι και θα έχετε ένα εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια.

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

BABKA ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

DR. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ: Ένα υπέροχο γλυκό για να ξεκινήσει εξίσου γλυκά και η εβδομάδα μας! Το γευστικό αυτό γλύκισμα είναι ταυτόχρονα πολύ πλούσιο σε θρεπτική αξία! Περιλαμβάνει κάλιο, βιταμίνη Α, βιταμίνες της οικογένειας Β, βιταμίνη Ε και «αντιοξειδωτικές» πολυφαινόλες.Subscribe