Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

14 Μαρτίου: Οι μεζέδες που θα κλέψουν την παράσταση στο Πασχαλινό Τραπέζι

14 Μαρτίου: Οι μεζέδες που θα κλέψουν την παράσταση στο Πασχαλινό Τραπέζι

14-MAR

Booking-online

Logo Gerovassiliou grΑν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Πάσχα είναι το αρνί, εγώ θα σας δείξω πως να κάνετε ασυναγώνιστους μεζέδες για το γιορτινό τραπέζι. Μια τυρομπουγάτσα με λιαστές ντομάτες, που θα φαγωθεί στο λεπτό, αυγά πασχαλινά, γεμιστά με διάφορες γεμίσεις, μία κόκκινη τυροκαυτερή αλλά και, τζιγεροσαρμάδες με μυρωδικά και μπόλια. Από το τραπέζι μας φυσικά, δεν μπορεί να λείπει το κρασί. Το Κτήμα ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, θα είναι μαζί μας για να μας μεθύσει με τις γεύσεις και τα αρώματα.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Είναι από τις πιο θρεπτικές, πρωτεϊνούχες τροφές και δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο στην οποία δεν το καταναλώνουν σε κάθε είδους μαγειρέματα. Είναι η τροφή «πασπαρτού»… Αγορά Κοτόπουλο θα βρεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ, τόσο τεμαχισμένο όσο και ολόκληρο. Μπορείς, φυσικά, να το αγοράσεις […]

ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

Πιστεύω πως αρέσει σε όλους η γλυκιά μυρωδιά του ψητού κοτόπουλο… Είτε όλοκληρο, είτε μπούτι, είτε στήθος, θα σας πρότεινα να επιλέξετε ένα κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής. Είναι πιο νόστιμο, πιο υγιεινό και πιο ασφαλές. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι τα ελευθέρας βοσκής είναι πιο σκληρά, αλλά […]