Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

13 Φεβρουαρίου: Η Κρήτη στο πιάτο μας παρέα με την Τσικουδιά «ARODAMA»

13 Φεβρουαρίου: Η Κρήτη στο πιάτο μας παρέα με την Τσικουδιά «ARODAMA»

13-FEB

Booking-online

ArodamaΑπό τις πιο διάσημες κουζίνες της Ελλάδας με εξαιρετικά προϊόντα και μοναδικές συνταγές. Τρεις φίλοι αγαπημένοι από την Κρήτη θα έρθουν ειδικά για μας… Η αγαπημένη μου Λένα Ηγουμενάκη, ψυχή του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας που φέτος θα γίνει στις 5 Μαρτίου 2017, θα μας δείξει τις μοναδικές «Ζαχαρωτές μαντινάδες», γλύκισμα μιας άλλης εποχής που θα απολαύσουμε όλοι μας. Ο Μανώλης Κασσάκης, νέας γενιάς αλλαντοποιός από την Κρήτη θα μας μυήσει στην μαγεία τους αλλά και ο Γιάννης Τσιβουράκης, ο διάσημος σεφ του Minoa Palace, θα μας ξετρελάνει με τους μεζέδες του. Η Τσικουδιά ARODAMA θα ρέει άφθονη και όλοι μαζί θα μεταφερθούμε, από το κέντρο της Αθήνας, στην πανέμορφη Κρήτη.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.

Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou
xorigoi2


Related Posts

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

ΤΟ TOP 10 ΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΓΛΥΚΩΝ!

Με ξέρετε τώρα για την αδυναμία μου στη Γαλλία αλλά και για τα γλυκά της! Είναι μια χώρα γνωστή για την υψηλή γαστρονομία της. Κάθε περιοχή είναι γεμάτη με παλιές και νόστιμες συνταγές που δίνονται από γενιά σε γενιά. Από το ορεκτικό έως και το […]

ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ;

ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ;

Για να μαγειρέψετε τα λαχανικά σας, ξεκινήστε και βράστε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Ρίξτε χοντρό αλάτι. Εν τω μεταξύ, καθαρίστε και ξεφλουδίστε τα λαχανικά σας πριν τα πλύνετε. Κόψτε τα σε όσο γίνεται, ισομεγέθη κομμάτια. Μόλις πάρει βράσει το νερό, ρίξτε τα λαχανικά. Μην […]



Subscribe