Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

12/2 | Ζωμοί και σούπες στη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου

12/2 | Ζωμοί και σούπες στη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου

Συνεχίζουμε τα μαγειρέματά μας με ένα αφιέρωμα στις «Σούπες», απόψε Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2010, στην Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου.
Ένα θέμα πολύ ενδιαφέρον και εξόχως… χειμωνιάτικο.
Θα προηγηθεί μια νοστιμότατη επαναληπτική πλοήγηση στον χώρο των Ζωμών.
Συγκεκριμένα ο σεφ/εστιάτορας Παναγιώτης Μενάρδος του εστιατορίου M-eating θα μας περιγράψει βήμα-βήμα την διαδικασία της παρασκευής των βασικών ζωμών που συναντάμε στην μαγειρική.
Στη συνέχεια μαζί με την μαγείρισσα Ειρήνη Ζουγανέλη θα φτιάξουν 3 διαφορετικές εποχικές σούπες για να ζεσταθούν τα μέσα μας τώρα που είναι χειμώνας.

Σας περιμένουμε στο γνωστό μας στέκι, την Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινότητας, στην πλατεία της Άνω Μεράς,
 Απόψε Τετάρτη στις 06:00 μμ
Οι εκδηλώσεις μας είναι ανοικτές σε όλους και όλες.
Είναι μια καλή ευκαιρία να βρισκόμαστε, να ανταλλάσσουμε ιδέες, γνώμες και συνταγές από την τοπική και την παγκόσμια γαστρονομία.


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe