προορισμός…γεύση!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το επετειακό party για τη συμπλήρωση των 11 ετών κυκλοφορίας της εβδομαδιαίας free press εφημερίδας “Karfitsa” στη Θεσσαλονίκη!

Η εβδομαδιαία και μεγαλύτερη free press εφημερίδα της κεντρικής Μακεδονίας «ΚΑRFITSA» συμπλήρωσε 11 χρόνια κυκλοφορίας και το γιόρτασε με ένα λαμπερό Pre X-mas party στο ιστορικό Ολύμπιον της Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός εκδότης κος Νίκος Καραμανλής υποδέχτηκε πλήθος επώνυμων καλεσμένων  από το πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της συμπρωτεύουσας αλλά και εκατοντάδες αναγνώστες. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας, Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο πρόεδρος της Μητροπολιτικής επιτροπής Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Μήτρακας, η επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, οι αντιπεριφερειάρχες Κώστας Γιουτίκας, Γιάννης Γιώργος, Αλέξανδρος Θάνος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Μίμης Φωτόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Λεκάκης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσσιος .
Με διανομή 30.000 φύλλων σε όλη τη Μακεδονία και με τη θεματολόγια της να καλύπτει όλο το φάσμα του αναγνωστικού κοινού, η «ΚΑRFITSA» είναι η εφημερίδα που κατέκτησε το δυναμικό κοινό 35-65! 
Η «ΚΑRFITSA» χαρακτηριζόμενη από μια μοντέρνα αντίληψη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, για γρήγορη και έγκυρη  ενημέρωση, παρέχει συνεχή ροή ειδήσεων για την πολιτική, την οικονομία, την αγορά, τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την υγεία, την τεχνολογία, τα media, το lifestyle και τα διεθνή νέα και με αυτό τον τρόπο κατάφερε να γίνει η αγαπημένη συνήθεια του κόσμου.

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Mouth-watering

Απάντηση