Χορταστικές πίτες που μπορούν να αποτελέσουν και το κυρίως πιάτο ενός γεύματος. Θα σας δείξω πως να φτιάχνετε εύκολο και γρήγορο χειροποίητο φύλλο, πως να διαλέξετε τα μπαχαρικά που θα δυναμώσουν τη γεύση τους αλλά και τον σωστό τρόπο ψησίματος. Μια σπέσιαλ Κιμαδόπιτα με μοσχαρίσιο κιμά και τυριά, μια Κοτόπιτα με κρέμα αλλά και μια εξαιρετική Πίτα με αρνάκι ραγού με ξερή μυζήθρα και μανούρι θα γίνουν οι αγαπημένες σας. Το κρασί «ΑΜΠΕΛΟΥ ΦΩΣ» από το ΚΤΗΜΑ ΖΑΧΑΡΙΑ είναι το τέλειο συνοδεύτικο για να τις κάνει ακόμα πιο λαχταριστές.
Έκπτωση 20% στους άνεργους και τους φοιτητές.
Χορηγοί στα Cooking Classes by Dina Nikolaou