Αυτήν την εορταστική περίοδο σας προσκαλούμε να σας ξεναγήσουμε στις νέες μας εκθέσεις και στο γιορτινό Museum Shop.
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 σας περιμένουμε στο Museum Shop για τα Χριστουγεννιάτικά σας δώρα!
DINA NIKOLAOU
Παρόλο που ξεκίνησα την σταδιοδρομία μου σπουδάζοντας οικονομικά και marketing στο Παρίσι, το πάθος μου για τη μαγειρική και την γαστρονομία με κέρδισε, κάνοντάς με να αλλάξω ρότα στη ζωή μου. Δεν σταματώ να αναζητώ νέα υλικά και γεύσεις και να πειραματίζομαι. Ταξιδεύω, μαγειρεύω, ονειρεύομαι... Σας προσκαλώ να ταξιδέψετε μαζί μου και να ανακαλύψετε την Ντίνα...
Μπορείτε να φτιάξετε ένα θαυμάσιο ρόφημα με τσάι, αν του προσθέσετε καρυκεύματα (κανέλα, γαρύφαλο, αλάτι, πιπέρι). Στο τέλος, βάλτε λίγο γάλα εβαπορέ και ζάχαρη, ζεστάνετε για 1 λεπτό και αφήστε για 2-3 λεπτά, και σουρώστε το.