Γλώσσα/Language/Langue/язык

destination taste!

1 χρόνο λειτουργίας του “Crown Nails & Make Up Boutique”

1 χρόνο λειτουργίας του “Crown Nails & Make Up Boutique”

Η γνωστή make up artist Θεώνη Στραβοκέφαλου γιόρτασε τον 1 χρόνο λειτουργίας του “Crown Nails & Make Up Boutique” στη Γλυφάδα!
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το anniversary party για τον 1 χρόνο λειτουργίας του πολυχώρου ομορφιάς “Crown Nails & Make Up Boutique” της ταλαντούχας make up artist Θεώνης Στραβοκέφαλου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του  εμπορικού κέντρου Centrum στη Γλυφάδα (Δασκαρόλη 67). Στο κατάστημα έσπευσαν από νωρίς πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο των νοτίων προαστίων και όχι μόνο, καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Θεώνης Στραβοκέφαλου, δίνοντας τις καλύτερες ευχές τους στη γνωστή make up artist. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Κάνοντας το χόμπι της επάγγελμα, η επί 20 συνεχόμενα έτη Nail artist και 10 χρόνια Makeup artist Θεώνη Στραβοκέφαλου, κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα δημιουργώντας έναν ξεχωριστό χώρο απαράμιλλης αισθητικής με exclusive υπηρεσίες ομορφιάς άκρων & μακιγιάζ, που απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που αγαπάει τον εαυτό της και θέλει να του προσφέρει το καλύτερο!