Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

«1· 2· Bake!»: Νέα σειρά εύκολων μιγμάτων από τη ΓΙΩΤΗΣ

«1· 2· Bake!»: Νέα σειρά εύκολων μιγμάτων από τη ΓΙΩΤΗΣ

1, 2 και… ψήσατε! Με λίγα και εύκολα βήματα, με τη χρήση το πολύ 3 απλών υλικών και με γρήγορη προετοιμασία σε 1 μόνο σκεύος (χωρίς μίξερ), έχετε έτοιμα τα πιο λαχταριστά και πετυχημένα αλμυρό-γλυκό-ψησίματα, πανεύκολα, γρήγορα και … ΓΙΩΤΗΣ!
Τα νέα μίγματα της ΓΙΩΤΗΣ ήρθαν για να σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας, με την πιο λαχταριστή Ζύμη για Πίτσα, αφράτα Μuffins, μοναδικά Soft Cookies, απολαυστικά Pancakes & Βάφλες και τέλεια Brownies & Σοκολατόπιτα – όλα από τα χεράκια σας σε χρόνο ρεκόρ!
Και όλα αυτά έχοντας σύμμαχο τη σίγουρη επιτυχία και την ποιότητα της ΓΙΩΤΗΣ.

1· 2· Bake! από τη ΓΙΩΤΗΣ. Τόσο εύκολο!


Related Posts

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ;

Η λευκή σοκολάτα είναι για μένα μια νόστιμη σοκολάτα. Είναι ιδιαίτερη και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Έχει μια πιο γλυκιά και κρεμώδη γεύση από την παραδοσιακή σοκολάτα. Προέρχεται από τα εργοστάσια της Nestle της Ελβετίας. Η ιστορία λέει πως στη δεκαετία του 1930, η […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe