προορισμός…γεύση!

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Φανταστική πρόταση για γλυκό, πλούσιο σε θρεπτική αξία! Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά και έχει αποδειχθεί πως αυξάνει την καλή χοληστερόλη, βοηθά στην ρύθμιση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων και την πρόληψη του διαβήτη.

Prep Time 10 λεπ Cook Time 1 λεπ Rest Time 1 λεπ Total Time 12 λεπτά. Δυσκολία: Για σχετικά έμπειρους Servings: 4 Best Season: Για όλες τις εποχές

Περιγραφή

DR ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ Φανταστική πρόταση για γλυκό, πλούσιο σε θρεπτική αξία! Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά και έχει αποδειχθεί πως αυξάνει την καλή χοληστερόλη, βοηθά στην ρύθμιση των επιπέδων των τριγλυκεριδίων και την πρόληψη του διαβήτη. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, μαγνήσιο, κάλιο, βιταμίνες Β, Ε, Κ, ψευδάργυρο και σίδηρο και παράλληλα προσφέρει ισχυρά αντιφλεγμονώδη οφέλη. Το πρωτεϊνούχο επιδόρπιο γιαουρτιού μας προσφέρει 20γρ φυσικής πρωτεΐνης γάλακτος, γεγονός πολύ σημαντικό για τη διατήρηση του μυϊκού σου ιστού. Η συγκεκριμένη πρόταση σερβιρίσματος προσφέρει και μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών ενώ μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

Υλικά

Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε:

Οδηγίες

Video
Ανενεργό Ενεργό

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι:

  1. Καθαρίζω τα αβοκάντο και τις μπανάνες και τα ρίχνω στο μπλέντερ. Προσθέτω το γάλα και πολτοποιώ μέχρι να λιώσουν καλά και να γίνουν σαν κρέμα.
    blank
  2. Βάζω το επιδόρπιο γιαουρτιού σε ένα μπολ, προσθέτω τον πολτό των φρούτων, το ταχίνι, το μέλι και το ινδοκάρυδο και ανακατεύω καλά. Βρέχω με λίγο νερό τα «χείλη» 4 μεγάλων ποτηριών ή μπολ και τα πιέζω σε τριμμένο ινδοκάρυδο για να κολλήσει καλά. Μοιράζω την κρέμα στα ποτήρια και στολίζω με κόκκινα φρούτα. Σερβίρω αμέσως.
    blank
Keywords: κρύα κρέμα αβοκάντο-μπανάνα ινδοκάρυδο

User Reviews

4 out of 5
1 Customer Ratings
5 Stars
0
4 Stars
1
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Add a review

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. manyrone

    Exceptional!

  1. manyrone

    Exceptional!