προορισμός…γεύση!

Το κατάστημα του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι επιστρέφει με δυνατές προτάσεις για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία τυριού
Fondue με ελληνικά τυριά και προσωπικό πλατό τυριών!

Μετρώντας πολλές δεκαετίες δημιουργίας και παραγωγής τυροκομικών προϊόντων και μόλις ενάμισι χρόνο λειτουργίας του καταστήματος στο Κολωνάκι, το Τυροκομείο Κωσταρέλου επιστρέφει με νέες προτάσεις και μας παρουσιάζει δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.
Το Τυροκομείο Κωσταρέλου ως ο απόλυτος γνώστης του τυριού, παρουσιάζει 3 προτάσεις fondue με ελληνικά τυριά. Συνδυάζοντας τη φέτα, το πινακωτύρι, τη γραβιέρα και άλλα εκλεκτά ελληνικά τυριά μαζί με ξηρούς καρπούς ή λάδι τρούφας μπορούμε να γευτούμε την πλούσια και βελούδινη αίσθηση των ζεστών τυριών και να βιώσουμε στο κατάστημα την τελετουργία απόλαυσης ενός fondue.
Η βασική πρόταση fondue περιλαμβάνει φρυγανισμένο ψωμί, αλλά προτείνονται επίσης ως συνοδευτικά, ψητές πατάτες, μανιτάρια, χοιρομέρι, καπνιστό κοτόπουλο ή μοσχάρι με πιπέρια.
Με αγάπη και σεβασμό ως βασική αξία σε κάθε πρότασή του, το Τυροκομείο Κωσταρέλου προσφέρει μέσα από το νέο εμπλουτισμένο μενού και τη δυνατότητα δημιουργίας ενός προσωπικού πλατό τυριών. Από μια λίστα 20 εκλεκτών τυριών έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε το δικό μας πλατό με όσες γεύσεις επιθυμούμε, δοκιμάζοντας και ανακαλύπτοντας εξαιρετικά ελληνικά τυριά.
Το κατάστημα του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι είναι ένας γευστικός προορισμός στην Αθήνα που δεν σταματά να προσφέρει νέες και αυθεντικές εμπειρίες σε όσους αναζητούν ποιότητα κι εξαιρετική γεύση, τώρα και με διευρυμένο ωράριο καθημερινά.

Διεύθυνση:
Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι
Τηλ.210 7259000
www.kostarelos.gr
Facebook/kostarelosgr

Λίγα λόγια για την εταιρία
Το 1937 η οικογένεια Κωσταρέλου ξεκίνησε να φτιάχνει εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά για να προσφέρει στους κατοίκους του Μαρκοπούλου στο ταβερνάκι που διατηρούσε στην Πλατεία.
Σήμερα, η τρίτη γενιά εμπνευσμένη από τις συνταγές του παρελθόντος, εξακολουθεί να δημιουργείπροϊόντα με παραδοσιακές μεθόδους και σύγχρονο εξοπλισμό, πάντα με σεβασμό στην ποιότητα και με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Με την ίδια αγάπη και φροντίδα, επιλέγονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς όλα τα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα «Τυροκομείο Κωσταρέλου» και να γευτεί πιάτα φτιαγμένα από αυτά στο κατάστημα του Κολωνακίου.

PowerPoint Presentation

author-sign

Δείτε επίσης...

1 Comment

  1. Tastes great!

Απάντηση