προορισμός…γεύση!

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, από το 1932 μας προσφέρει Ελληνικά ζυμαρικά υψηλής ποιότητας και άριστης γεύσης, σε πάνω από 80 διαφορετικά σχήματα. Τα Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ διακρίνονται και βραβεύονται συνεχώς,  ως εξαιρετικά ζυμαρικά με ευχάριστη υφή, άριστο σχήμα, και υπέροχο χρώμα από διακεκριμένους σεφ καθώς και από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας ITQΙ στις Βρυξέλλες.  Παρασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα από 100% σιμιγδάλι επιλεγμένου σκληρού σιταριού της μητρικής εταιρείας ΜΥΛΟΙ ΔΑΚΟΥ στις υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής της εταιρείας και απογειώνουν κάθε συνταγή !

Μια εξαιρετική σειρά παιδικών ζυμαρικών από 100% ελληνικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, αποτελούν πηγή ενέργειας, υδατανθράκων και θρεπτικών συστατικών. Εύκολα και γρήγορα στο βράσιμο, μπορεί να καταναλωθούν σκέτα, με σάλτσα ή αξιοποιώντας συνταγές φούρνου.

Με σχήματα εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, τη φύση, την ελληνική γλώσσα, το λατινικό αλφάβητο, την αριθμητική, και το ζωικό βασίλειο, τα σύμβολα και σχήματα όλων των προϊόντων της σειράς «τα παιδικά» έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Αναζητήστε τα για να δώσετε γεύση, χρώμα και φαντασία στο καθημερινό γεύμα των παιδιών!

1 Comment

  1. Πολύ χρήσιμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *