destination taste!

• MASTERCLASS σεμινάριο αρνιού | Αγγλικές κοπές από τον Viv Harvey

• MASTERCLASS σεμινάριο αρνιού | Αγγλικές κοπές από τον Viv Harvey

Πέμπτη 9/5, 17:00 – 21:00
Τιμή:70 ευρώ
MEAT PRO, Ράδου 3, Πλ. Αττικής, Αθήνα.
Για πρώτη φορά στη MEAT PRO υποδεχόμαστε τον  Viv Harvey, κρεοπώλη – σύμβουλο στη βιομηχανία κρέατος, για ένα Masterclass “Αγγλικό” σεμινάριο αρνιού. Ο ειδικός στη διαχείριση κρέατος, Βρετανός Viv Harvey, θα παρουσιάσει το αρνί κατά την Αγγλική παράδοση και θα προτείνει νέες ιδέες για τον τεμαχισμό του αλλά και την προώθησή του στο καταναλωτικό κοινό.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή Viv Harvey
Ο Viv Harvey δραστηριοποιείται στη συμβουλευτική κρέατος και έχει συνεργαστεί με πληθώρα διεθνούς φήμης Σεφ ως σήμερα. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, έχει διεξάγει πολλά σεμινάρια κρέατος σε όλο τον κόσμο. Στις ποικίλες δραστηριότητες του συμπεριλαμβάνονται και παρουσιάσεις στην αγγλική βασιλική οικογένεια, καθώς και σε μέλη του αγγλικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία κρέατος για πολλές επίσημες εκδηλώσεις στη Μεγάλη Βρετανία, όπως το Westminster BBQ, το Chef of the Year , το British Meat Awards κ.α. Διακρίνεται για το πάθος του για τη φωτογραφία κρέατος και το food styling και φωτογραφικό υλικό του έχει συμπεριληφθεί σε πολλούς οδηγούς κοπής και εγχειρίδια καθώς και σε διαφημιστικά video. Τέλος, είναι ο βασικός προπονητής της ομάδας της Βρετανίας για τον παγκόσμιο διαγωνισμό κρεοπωλών και μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού νέων κρεοπωλών.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
Επεξήγηση του Σφάγιου
Τρόποι Διαχείρισης του λίπους
Τρόποι και επεξήγηση του τεμαχισμού
Τεμαχισμός του σφάγιου σε παραδοσιακές Αγγλικές κοπές
Αναγκαιότητα για εκσυγχρονισμό
Τρόποι προσέγγισης των νεότερων πελατών
Καινοτόμα προσέγγιση του αρνιού
Τεμαχισμός του σφάγιου σε καινοτόμες κοπές
Ιδέες μαγειρικής

Που απευθύνεται:
Σε κρεοπώλες που θέλουν να ξεφύγουν από την καθιερωμένη πρακτική του αρνιού
Σε επαγγελματίες της εστίασης που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν το menu τους
Σε κάθε ενδιαφερόμενο που αγαπά το αρνί στο τραπέζι του
*Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε μετάφραση στα Ελληνικά
Link για δηλώσεις συμμετοχών: https://meatpro.edu.gr/vasiki-ekpaideusi/seminaria-meatpro/single-day/masterclass-seminario-agglikon-kopon


Related Posts

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Το ελληνικό Πάσχα είναι η λαμπρότερη γιορτή. Μια γιορτή για κάθε νοικοκυριό, από το φτωχικό ως το πιο πλούσιο, με χαρές, χορούς, γέλια και φαγοπότι. Τα φαγητά που απλώνονται στο γιορτινό πασχαλινό τραπέζι  ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή και εναρμονίζονται με τα τοπικά προϊόντα και […]

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ

Λαχταριστό κατσικάκι που σας το προτείνω για το Πάσχα. Η σκορδάτη κρούστα του θα το κρατήσει ζουμερό στο κέντρο και τραγανό εξωτερικά.



Subscribe