Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• MASTERCLASS σεμινάριο αρνιού | Αγγλικές κοπές από τον Viv Harvey

• MASTERCLASS σεμινάριο αρνιού | Αγγλικές κοπές από τον Viv Harvey

Πέμπτη 9/5, 17:00 – 21:00
Τιμή:70 ευρώ
MEAT PRO, Ράδου 3, Πλ. Αττικής, Αθήνα.
Για πρώτη φορά στη MEAT PRO υποδεχόμαστε τον  Viv Harvey, κρεοπώλη – σύμβουλο στη βιομηχανία κρέατος, για ένα Masterclass “Αγγλικό” σεμινάριο αρνιού. Ο ειδικός στη διαχείριση κρέατος, Βρετανός Viv Harvey, θα παρουσιάσει το αρνί κατά την Αγγλική παράδοση και θα προτείνει νέες ιδέες για τον τεμαχισμό του αλλά και την προώθησή του στο καταναλωτικό κοινό.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή Viv Harvey
Ο Viv Harvey δραστηριοποιείται στη συμβουλευτική κρέατος και έχει συνεργαστεί με πληθώρα διεθνούς φήμης Σεφ ως σήμερα. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, έχει διεξάγει πολλά σεμινάρια κρέατος σε όλο τον κόσμο. Στις ποικίλες δραστηριότητες του συμπεριλαμβάνονται και παρουσιάσεις στην αγγλική βασιλική οικογένεια, καθώς και σε μέλη του αγγλικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. Έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία κρέατος για πολλές επίσημες εκδηλώσεις στη Μεγάλη Βρετανία, όπως το Westminster BBQ, το Chef of the Year , το British Meat Awards κ.α. Διακρίνεται για το πάθος του για τη φωτογραφία κρέατος και το food styling και φωτογραφικό υλικό του έχει συμπεριληφθεί σε πολλούς οδηγούς κοπής και εγχειρίδια καθώς και σε διαφημιστικά video. Τέλος, είναι ο βασικός προπονητής της ομάδας της Βρετανίας για τον παγκόσμιο διαγωνισμό κρεοπωλών και μέλος της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού νέων κρεοπωλών.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
Επεξήγηση του Σφάγιου
Τρόποι Διαχείρισης του λίπους
Τρόποι και επεξήγηση του τεμαχισμού
Τεμαχισμός του σφάγιου σε παραδοσιακές Αγγλικές κοπές
Αναγκαιότητα για εκσυγχρονισμό
Τρόποι προσέγγισης των νεότερων πελατών
Καινοτόμα προσέγγιση του αρνιού
Τεμαχισμός του σφάγιου σε καινοτόμες κοπές
Ιδέες μαγειρικής

Που απευθύνεται:
Σε κρεοπώλες που θέλουν να ξεφύγουν από την καθιερωμένη πρακτική του αρνιού
Σε επαγγελματίες της εστίασης που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν το menu τους
Σε κάθε ενδιαφερόμενο που αγαπά το αρνί στο τραπέζι του
*Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε μετάφραση στα Ελληνικά
Link για δηλώσεις συμμετοχών: https://meatpro.edu.gr/vasiki-ekpaideusi/seminaria-meatpro/single-day/masterclass-seminario-agglikon-kopon


Related Posts

24 Απριλίου: Δημιουργώντας μανιταρολιχουδιές με TERRA FYLLIDA

24 Απριλίου: Δημιουργώντας μανιταρολιχουδιές με TERRA FYLLIDA

Η Terra Fyllida, λάτρεις της μεσογειακής διατροφής και ιδιαίτερα των μανιταριών, δημιούργησε μια σειρά εκλεκτών προϊόντων που αναδεικνύουν την υψηλή διατροφικής τους αξία. Οι πρωτότυπες νοστιμιές τους μου έδωσαν την ιδέα για Κρέπες με κοτόπουλο και Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι, για ένα […]

Genius από τη Veganact

Genius από τη Veganact

Μια νέα «ιδιοφυής» σειρά μπαίνει δυναμικά στην αγορά της εστίασης Τα πρώτα προϊόντα φυτικού, εναλλακτικού κρέατος, που παράγονται στην Ελλάδα Μια καινοτόμα σειρά εναλλακτικών φυτικών προϊόντων κρέατος με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά και, κυρίως, σε πρωτεΐνη, παρουσιάστηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο […]