destination taste!

• Gastronomy Wednesdays | Tο Island φιλοξενεί στις 10 Ιουλίου το chef Δημήτρη Δημητριάδη

• Gastronomy Wednesdays | Tο Island φιλοξενεί στις 10 Ιουλίου το chef Δημήτρη Δημητριάδη

Το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας ξεκινώντας μια νέα εποχή και δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία, αφιερώνει τις Τετάρτες στο Gastronomy Wednesdays, παρουσιάζοντας κάθε Τετάρτη ένα βραβευμένο Έλληνα chef.
Την Τετάρτη 10 Ιουλίου το Island παρουσιάζει το βραβευμένο chef Δημήτρη Δημητριάδη.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Λάρισα, απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου, ανδρώθηκε μαγειρικά δίπλα στον σπουδαίο Γιάννη Μπαξεβάνη, έχει δουλέψει σε αρκετά σπουδαία εστιατόρια και ξενοδοχεία (Hytra, Elounda Beach, Sani Resort, Noma, La Bastide Saint Antoine κ.α.), οπαδός της Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, τα τελευταία χρόνια μαγειρεύει στο εστιατόριο Artisanal στην Κηφισιά. ‘Εχει βραβευτεί στο παρελθόν με Χρυσούς Σκούφους και βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.
Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564

Ιsland
27ο χλμ ΑθηνώνΣουνίου, Βάρκιζα
Instagram: @islandathensriviera
Facebook: Island Athens Riviera

MENU
WELCOME
“Nigiri” σε ζωμό παντζαριού, καπνιστό χέλι Άρτας, βλίτα, vinaigrette απάκι
Σπανακόπιτα
Αγκινάρα Ιερουσαλήμ, παγωτό αγκινάρας, γραβιέρα Ίου, πέρλες τρούφας Ξάνθης
1o ΠΙΑΤΟ
Πατατοσαλάτα
Πατάτες baby, άγρια μανιτάρια, κρέμα μετσοβόνε, άγριο σέλινο, τηγανιτός τραχανάς
Ossian Quintaluna Rueda D.O. (Verdejo)
2ο ΠΙΑΤΟ
Χτένι σε κέλιφος
Πουρές κουνουπιδιού, homemade λάδι κάρυ
Ossian Quintaluna Rueda D.O. (Verdejo)
3ο ΠΙΑΤΟ
Σφυρίδα
Σφυρίδα ψημένη σε ελαιόλαδο, ντολμαδάκι με γαρίδες, αυγολέμονο, δροσουλίτης
Chateau Miraval Cotes de Provence D.O.C. (Cinsault, Grenache, Rolle, Syrah)
4ο ΠΙΑΤΟ
Αρνί γιουβέτσι
Αρνί σχάρας, κριθαράκι σε νερό ντομάτας, μάραθος, κρέμα λιαστής ντομάτας
Famille Perrin, “Les Crus” Réserve Rouge , Côtes du Rhône A.O.C. (Grenache , Mourvedre, Syrah)
ΓΛYKO
“PAVLOVA”
Κρέμα λευκής σοκολάτας – γιαούρτι, κόκκινα φρούτα, τραγανή μαρέγκα, sorbet φράουλα
Sperone Moscato Spumante Rose,Veneto (Moscato)


Related Posts

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΑ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

«Κολασμένη» τούρτα με πλούσια γεύση σοκολάτας αλλά και τη δροσιά της φράουλας και της μπανάνας. Ανάλογα με την εποχή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινα μούρα, κεράσια ή και μύρτιλα.

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ 2 ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑ

Ένα πανεύκολο γλύκισμα όσον αφορά τον τρόπο παρασκευής του που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.Τέλεια ιδέα για παιδικό πάρτι και μια γλυκιά ευκαιρία για να μπούμε με τα παιδάκια μας στη κουζίνα να δημιουργήσουμε!



Subscribe