Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• 10 ΙΟΥΛΙΟΥ | Έρχεται δυνατό summer party από τον Gigifioggos και το Κτήμα Πόρτο Καρράς

• 10 ΙΟΥΛΙΟΥ | Έρχεται δυνατό summer party από τον Gigifioggos και το Κτήμα Πόρτο Καρράς

Το καλοκαίρι είναι πολύ Gigi

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 20:00 σας προσκαλούμε στον ξεχωριστό θεατράλε χώρο του Gigifioggos wine bar στο Περιστέρι για ένα συναρπαστικό δροσερό οινικό party με το Κτήμα Πόρτο Καρράς.
Σε συνεργασία με το εμβληματικό Κτήμα της Χαλκιδικής έχουμε ετοιμάσει μια οινική βραδιά γεμάτη «φρέσκες» εκπλήξεις με πρωταγωνιστές το κρασί, την μουσική και την summer διάθεση, που θα σας μείνει αξέχαστη.
Με αυτό το party εγκαινιάζουμε την συνεργασία μας με τον Head sommelier Βασίλη Παπαδόπουλο και δίνουμε σήμα εκκίνησης για τις μοναδικές gigi ενέργειες, που θα ακολουθήσουν όλο το χειμώνα. Ο γνωστός sommelier έχει δημιουργήσει μια ανατρεπτική και εντυπωσιακή λίστα κρασιών, που θα μας ταξιδέψει σε όλον τον οινικό κόσμο.
Στο δυνατό party την Τετάρτης το ταξίδι ξεκινάει με αφετηρία τον προικισμένο αμπελώνα του Πόρτο Καρράς στην Χαλκιδική, από όπου θα απολαύσουμε τρεις υπέροχες καλοκαιρινές ετικέτες. Την πρωταγωνίστρια Μαλαγουζιά, το μοναδικό Limneon με τα ελκυστικά ζουμερά κόκκινα φρούτα και την αφρώδη Zoe με τις εκρηκτικές τροπικές νότες.
Σημειώστε ότι όποιο κρασί και αν διαλέξετε σε ποτήρι ή φιάλη, εμείς θα σας προσφέρουμε την δεύτερη επιλογή. Επίσης αν θέλετε να συνεχίσετε με κάποιο εξωτικό cocktail, τότε αξίζει να δοκιμάσετε τη signature συνταγή με το αφρώδες ημίξηρο ροζέ Zoe και να πάρετε πάλι το δεύτερο από εμάς.
Οι άνθρωποι του κτήματος θα είναι μαζί μας, για να μας αποκαλύψουν μυστικά από την ιστορία, την παραγωγή και τα κρασιά τους, η Αριστέα Βλάχου η φοβερή μαγείρισσα που επιμελείται τα πεντανόστιμα πιάτα θα είναι στην κουζίνα για να κάνετε τα πιο ωραία οινικά ζευγαρώματα και στα decks θα υπάρχει live κατάληψη με ιδιαίτερες μουσικές επιλογές που σίγουρα θα ανεβάσουν την διάθεση.
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας με κρασί, να σιγοτραγουδήσουμε και να απογειώσουμε τους καλοκαιρινούς ρυθμούς!
Gigifioggos, Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι


Subscribe