Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ»

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ»

Δύο μοναδικά και ξεχωριστά hands on προγράμματα εκπαίδευσης, με θέμα Σύγχρονη Αρτοποιΐα – Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων και εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα, θα υλοποιηθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στη Θεσσαλονίκη στις 13 & 14 Μαρτίου και στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 9 & 10 Απριλίου 2019.
Στη διήμερη εκπαίδευση, θα αναλυθούν λεπτομερώς όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).
Θα δοθεί έμφαση στην αργή ωρίμανση, στις άριστες πρώτες ύλες, στην προσεγμένη εμφάνιση των προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, στις τεχνικές που θα διασφαλίζουν σταθερότητα στην παραγωγή και στο θεωρητικό υπόβαθρο, που θα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας, ώστε γνωρίζοντας το Γιατί πίσω από κάθε τεχνική, να μπορεί να εξελιχτεί.
Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Κόστος Συμμετοχής:
* 180€ για Επιχειρήσεις – Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες ιδιώτες, που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.
* 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής.
Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων:
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
– Θεσσαλονίκη: 13 & 14 Μαρτίου 2019
– Ηράκλειο Κρήτης: 9 & 10 Απριλίου 2019
Ώρες προγραμμάτων: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής προγραμμάτων::
– Θεσσαλονίκη: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Ερμού 45 – Θεσσαλονίκη
– Ηράκλειο Κρήτης : ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου – Ηράκλειο Κρήτης
Τύπος εκπαιδεύσεων: Hands on


Related Posts

ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ

Το μπελαλίδικο καθάρισμά της αποθαρρύνει πολλούς από το να την αγοράσουν. Κι όμως! Το καθάρισμά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε, ενώ η γλύκα και η νοστιμιά της ταιριάζουν σε τόσα πολλά μαγειρέματα κάθε είδους, που θα ήταν κρίμα να τη στερηθείτε! Ακολουθήστε με και […]

ΚΟΛΟΚΥΘΑ… Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ…

ΚΟΛΟΚΥΘΑ… Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ…

Οι πρώτες κολοκύθες έκαναν την εμφάνισή τους. Είναι από τα λίγα λαχανικά που μπορούν να αξιοποιηθούν και σε αλμυρές αλλά και γλυκές συνταγές. Σας δίνω τις αγαπημένες μου συνταγές για να την απολαύσετε… Τάρτα με κολοκύθα, κρεμμύδια και γιαούρτι Κολοκυθόπιτα γλυκιά στριφτή Στραπατσάδα με κολοκύθα […]