Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

destination taste!

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ»

• ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ | ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ»

Δύο μοναδικά και ξεχωριστά hands on προγράμματα εκπαίδευσης, με θέμα Σύγχρονη Αρτοποιΐα – Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων και εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα, θα υλοποιηθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στη Θεσσαλονίκη στις 13 & 14 Μαρτίου και στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 9 & 10 Απριλίου 2019.
Στη διήμερη εκπαίδευση, θα αναλυθούν λεπτομερώς όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).
Θα δοθεί έμφαση στην αργή ωρίμανση, στις άριστες πρώτες ύλες, στην προσεγμένη εμφάνιση των προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, στις τεχνικές που θα διασφαλίζουν σταθερότητα στην παραγωγή και στο θεωρητικό υπόβαθρο, που θα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας, ώστε γνωρίζοντας το Γιατί πίσω από κάθε τεχνική, να μπορεί να εξελιχτεί.
Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Κόστος Συμμετοχής:
* 180€ για Επιχειρήσεις – Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες ιδιώτες, που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.
* 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής.
Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων:
Ημερομηνίες διεξαγωγής:
– Θεσσαλονίκη: 13 & 14 Μαρτίου 2019
– Ηράκλειο Κρήτης: 9 & 10 Απριλίου 2019
Ώρες προγραμμάτων: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
Χώρος διεξαγωγής προγραμμάτων::
– Θεσσαλονίκη: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Ερμού 45 – Θεσσαλονίκη
– Ηράκλειο Κρήτης : ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου – Ηράκλειο Κρήτης
Τύπος εκπαιδεύσεων: Hands on


Related Posts

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

ΜΑΥΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ… ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ!

Μα τι είναι αυτό το μαύρο ραπανάκι; Συνήθως τα ραπανάκια τα ξέρουμε κόκκινα, στρογγυλά ή και μακρουλά. Λοιπόν, το μαύρο ραπανάκι, με μια πρώτη ματιά, δεν μπορώ να πω πως θα το ζηλέψετε, αλλά θα ήταν κρίμα να μη το δοκιμάσετε. Αρκετά δυνατό θα έλεγα, […]

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

Cedric Grolet: Best Pastry Chef in the World 2018 & «Fruits» αλά ελληνικά…

«ΦΡΟΥΤΑ – Η Χρήση τους στην Ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του ήδη best seller βιβλίου “FRUITS” του Γάλλου Pastry Chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 στο πλαίσιο της φετινής τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», που πραγματοποιήθηκε […]



Subscribe