Δύο μοναδικά και ξεχωριστά hands on προγράμματα εκπαίδευσης, με θέμα Σύγχρονη Αρτοποιΐα – Ψωμιά για κουβέρ εστιατορίων & ξενοδοχείων και εισηγητή τον Bakery Chef Χάρη Παπαλίτσα, θα υλοποιηθούν από το ΙΝΣΕΤΕ, στη Θεσσαλονίκη στις 13 & 14 Μαρτίου και στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 9 & 10 Απριλίου 2019.
Στη διήμερη εκπαίδευση, θα αναλυθούν λεπτομερώς όλα τα στάδια της αρτοποιητικής διαδικασίας (ζύμωμα, ωρίμανση, πλάσιμο, ψήσιμο).
Θα δοθεί έμφαση στην αργή ωρίμανση, στις άριστες πρώτες ύλες, στην προσεγμένη εμφάνιση των προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, στις τεχνικές που θα διασφαλίζουν σταθερότητα στην παραγωγή και στο θεωρητικό υπόβαθρο, που θα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας, ώστε γνωρίζοντας το Γιατί πίσω από κάθε τεχνική, να μπορεί να εξελιχτεί.
Τέλος, θα παρουσιαστούν πρωτότυπες συνταγές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Κόστος Συμμετοχής:
* 180€ για Επιχειρήσεις – Μέλη ΣΕΤΕ και Επαγγελματίες ιδιώτες, που καλύπτουν μόνοι τους το κόστος.
* 260€ για Επιχειρήσεις μη-Μέλη ΣΕΤΕ
*Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) καλύπτει μέρος του κόστους συμμετοχής.
Χαρακτηριστικά Προγραμμάτων:
* Ημερομηνίες διεξαγωγής:
– Θεσσαλονίκη: 13 & 14 Μαρτίου 2019
– Ηράκλειο Κρήτης: 9 & 10 Απριλίου 2019
* Ώρες προγραμμάτων: 10.00 π.μ. – 16.00 μ.μ. (6 ώρες/ημέρα/12 ώρες σύνολο)
* Χώρος διεξαγωγής προγραμμάτων::
– Θεσσαλονίκη: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Ερμού 45 – Θεσσαλονίκη
– Ηράκλειο Κρήτης : ΙΕΚ ΑΚΜΗ – Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου – Ηράκλειο Κρήτης
* Τύπος εκπαιδεύσεων: Hands on